Designerul Marc Jacobs s-a asociat cu brandul Diet Coke, devenind directorul de creatie al acestuia pentru anul 2013, scrie Mediafax.
Acest parteneriat celebreaza cea de-a 30-a aniversare a brandului Diet Coke si reprezinta in acelasi timp un element important al campaniei "Sparkling Together For 30 Years".

Marc Jacobs va asigura designul pentru o editie limitata de sticle si cutii Diet Coke.

Inspirat de trei decenii, designul acestor cutii si sticle de Diet Coke vorbeste despre emanciparea femeii in anii '80, '90 si 2000.

Pentru a celebra aceasta colaborare, Diet Coke a lansat si un scurtmetraj amuzant cu celebrul designer, intitulat "Marc Jacobs Photo Booth Break". In acest scurtmetraj, Marc Jacobs pozeaza fara camasa si aduce un omagiu - personal si plin de umor - celebrelor reclame din campania "Hunk" lansata de Diet Coke in anii 1990.

Marc Jacobs, nascut pe 9 aprilie 1963, este un renumit designer american, patronul brandului care ii poarta numele. Marc Jacobs este, totodata, actualul director de creatie al marcii franceze Louis Vuitton.

Marc Jacobs a castigat de-a lungul timpului admiratia tuturor editorilor de moda din intreaga lume. El si-a pus semnatura nu numai pe colectii vestimentare, ci si pe colectii de accesorii, parfumuri. De asemenea, el a creat o linie de accesorii pentru caini numita Bark Jacobs.


Sursa foto: http://www.louisvuitton.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri