Directorii postului de televiziune CBS nu doresc sa vada sani, fese si organe genitale neacoperite in timpul galei de decernare a premiilor Grammy si le-au cerut tuturor vedetelor care vor fi prezente la acest eveniment, duminica seara, sa poarte tinute decente, care sa le acopere zonele intime, conform Mediafax.
Potrivit TMZ.com, aceasta solicitare a fost facuta prin intermediul unui e-mail expediat de CBS Standards and Practices tuturor agentilor de presa si managerilor vedetelor care urmeaza sa apara in fata camerelor in timpul show-ului televizat de duminica seara.

"Va rugam, asigurati-va ca fesele si sanii sunt acoperiti intr-un mod adecvat", se afirma in acel e-mail.

"Costumele care implica o lenjerie de tipul tanga sunt problematice. Va rugam sa evitati expunerea feselor goale. Sanii goi - din lateral sau din fata - reprezinta si ei o problema. Va rugam sa nu purtati haine transparente, prin care ar putea sa se vada sfarcuri feminine. Va rugam ca regiunea genitala sa fie acoperita intr-un mod adecvat", au adaugat directorii postului CBS.

"Evitati identificarea comerciala si tricourile cu numele unor produse sau branduri. Mesajele in limbi straini imprimate pe haine trebuie sa dispara. Obscenitatea totala sau partiala de pe articolele vestimentare reprezinta o chestiune inacceptabila pentru o transmisiune televizata", se indica in acelasi mesaj.

Intr-un alt paragraf din acel e-mail, directorii de la CBS au spus ca nu doresc ca vedetele prezente la gala Grammy 2013 sa poarte insigne sau alte accesorii care contin numele unor organizatii sau fundatii, daca acele nume "sunt vizibile".

Asadar, orice vedeta invitata la gala Grammy Awards din 2013 va avea dreptul sa poarte, de exemplu, o panglica roz, atat timp cat pe ea nu apare scris numele Fundatiei Americane contra Cancerului Mamar (The American Breast Cancer Foundation).

Grupul pop-rock indie fun. este considerat marele favorit al galei, intrucat a fost nominalizat la sase premii, inclusiv la categoriile "cel mai bun album" ("Some Nights") si "cea mai buna inregistrare" ("We Are Young").

Premiile Grammy, considerate "Oscarurile" muzicale in Statele Unite ale Americii, sunt decernate de The National Academy of Recording Arts and Sciences, care recompenseaza muzicieni, compozitori, cantareti si trupe in 78 de categorii, in cadrul unei ceremonii maraton.

Decernarea premiilor Grammy 2013 va avea loc pe 10 februarie, in Los Angeles.

Sursa foto: http://www.grammy.org

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri