Potrivit TMZ.com, aceasta solicitare a fost facuta prin intermediul unui e-mail expediat de CBS Standards and Practices tuturor agentilor de presa si managerilor vedetelor care urmeaza sa apara in fata camerelor in timpul show-ului televizat de duminica seara.

"Va rugam, asigurati-va ca fesele si sanii sunt acoperiti intr-un mod adecvat", se afirma in acel e-mail.

"Costumele care implica o lenjerie de tipul tanga sunt problematice. Va rugam sa evitati expunerea feselor goale. Sanii goi - din lateral sau din fata - reprezinta si ei o problema. Va rugam sa nu purtati haine transparente, prin care ar putea sa se vada sfarcuri feminine. Va rugam ca regiunea genitala sa fie acoperita intr-un mod adecvat", au adaugat directorii postului CBS.

"Evitati identificarea comerciala si tricourile cu numele unor produse sau branduri. Mesajele in limbi straini imprimate pe haine trebuie sa dispara. Obscenitatea totala sau partiala de pe articolele vestimentare reprezinta o chestiune inacceptabila pentru o transmisiune televizata", se indica in acelasi mesaj.

Intr-un alt paragraf din acel e-mail, directorii de la CBS au spus ca nu doresc ca vedetele prezente la gala Grammy 2013 sa poarte insigne sau alte accesorii care contin numele unor organizatii sau fundatii, daca acele nume "sunt vizibile".

Asadar, orice vedeta invitata la gala Grammy Awards din 2013 va avea dreptul sa poarte, de exemplu, o panglica roz, atat timp cat pe ea nu apare scris numele Fundatiei Americane contra Cancerului Mamar (The American Breast Cancer Foundation).

Grupul pop-rock indie fun. este considerat marele favorit al galei, intrucat a fost nominalizat la sase premii, inclusiv la categoriile "cel mai bun album" ("Some Nights") si "cea mai buna inregistrare" ("We Are Young").

Premiile Grammy, considerate "Oscarurile" muzicale in Statele Unite ale Americii, sunt decernate de The National Academy of Recording Arts and Sciences, care recompenseaza muzicieni, compozitori, cantareti si trupe in 78 de categorii, in cadrul unei ceremonii maraton.

Decernarea premiilor Grammy 2013 va avea loc pe 10 februarie, in Los Angeles.

Sursa foto: http://www.grammy.org