Compania Thierry Mugler a eliminat toate reclamele si produsele promotionale asociate imaginii campionului paralimpic Oscar Pistorius - care a fost pus sub acuzare pentru omor cu premeditare -, din respect pentru victimele acestei tragedii, informeaza theguardian.co.uk, conform Mediafax.
De asemenea, alte companii pentru care Pistorius a facut reclama, precum Nike si Oakley, si-au retras produsele asociate cu imaginea acestuia.

Compania Thierry Mugler a anuntat retragerea completa si imediata a tuturor produselor sale cu care este asociat Pistorius, inclusiv parfumul A*men Pure Shot, care a fost lansat in editie speciala pentru a marca Jocurile Paralimpice de la Londra 2012. Astfel, au fost retrase toate produsele asociate imaginii atletului, dar si toate referirile la acest sportiv de pe site-ul oficial Thierry Mugler.

"Din respect si compasiune pentru familiile afectate de aceasta tragedie, Thierry Mugler Parfums a eliminat toate campaniile ce il includ pe Oscar Pistorius", a declarat un purtator de cuvant al companiei.

A Men Pure Shot era descris intr-un material promotional drept "o aroma curajoasa... ilustrata de carismaticul Oscar Pistorius, ales sa fie imaginea parfumului pentru parcursul sau unic si pentru excelenta si reusita pe care le simbolizeaza".

In Africa de Sud, parchetul l-a acuzat pe campionul paralimpic Oscar Pistorius ca a ucis-o cu premeditare pe prietena sa, fotomodelul Reeva Steenkamp, in timp ce avocatul apararii a sustinut, marti, in fata judecatorului, ca sportivul a impuscat-o pe femeie din greseala.

Atletul Oscar Pistorius a fost inculpat pentru uciderea prietenei sale, dupa ce a impuscat-o mortal pe aceasta, in noaptea de miercuri spre joi. Femeia ucisa in locuinta atletului este Reeva Steenkamp, in varsta de 30 de ani, un fost fotomodel sud-african si prezentatoare TV, care a aparut pe coperta revistei FHM si a fost imaginea cosmeticelor Avon in Africa de Sud. Politia a precizat ca victima a fost atinsa la cap si la brat de gloante si a decedat pe loc. In locuinta sportivului a fost gasita arma crimei, un pistol cu calibrul 9 mm, inregistrat pe numele lui Pistorius.

Oscar Pistorius a intrat in istoria atletismului mondial la JO de la Londra, cand a devenit primul alergator cu ambele picioare amputate care a concurat in competitiile olimpice rezervate sportivilor fara dizabilitati.

El a ajuns in semifinalele probei de 400 de metri. La cateva zile dupa JO de la Londra, Pistorius si-a pastrat titlul la Jocurile Paralimpice in aceeasi proba. La Beijing, el a fost triplul campion la 100, 200 si 400 de metri. In palamaresul sau, figureaza sase tiluri de campion la Jocurile Paralimpice, o medalie de argint si una de bronz.

Sursa foto: http://www.oscarpistorius.com/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri