Cumnata printului William al Marii Britanii va semna rubrica intitulata "Pippa's Friday Night Feasts" ("Ospaturile Pippei de vineri noaptea").

Acesta nu este primul demers al Pippei Middleton in domeniul culinar. Anul trecut, ea a lansat o carte, "Celebrate", un ghid despre modul in care fiecare zi din calendar poate deveni o sarbatoare. Cartea a fost laudata si criticata in egala masura.

Editorul Waitrose Kitchen, William Sitwell, a declarat ca cititorii se vor bucura de sfaturile amuzante si relaxate ale Pippei Middleton. "Pippa va fi un colaborator excelent al revistei si va aduce experienta sa vasta, capatata in parte din faptul ca a lucrat in domeniul organizarii de petreceri - afacere detinuta de familia sa", a spus acesta.

Primul articol semnat de Middleton va aparea in numarul din aprilie al revistei si va avea ca tema retetele unei cine in familie.

Pippa Middleton, in varsta de 29 de ani, a declarat ca rubrica aceasta este "o ocazie emotionanta de a impartasi celorlalti pasiunea pentru mancare si organizarea de evenimente placute".

Sursa foto: http://pinterest.com/pin