Canalul de divertisment si lifestyle pentru femei TLC este disponibil din luna martie in oferta de baza a Romtelecom, al doilea operator de televiziune de pe piata locala, si NextGen, companie de cablu care este detinuta de Romtelecom.
TLC a fost lansat in Romania in 2011 si difuzeaza programe documentare si de tip “reality” despre arta culinara, familie, moda, calatorii, sanatate si intamplari importante de viata. Printre programele sale se numara titluri cunoscute precum Regele cofetarilor, Politia vestimentara, Rochia perfecta, Masterchef US sau Probleme stanjenitoare.

TLC difuzeaza din martie, in premiera pentru Romania, cel de-al 3-lea sezon din Masterchef US si seriale precum:

Amish in lume – Un program despre un grup de cinci baieti si fete care decid sa iasa din comunitatea Amish si sa calatoreasca la New York pentru a-si testa principiile.

Fashion Star - Alaturi de Jessica Simpson, Nicole Richie si John Varvatos, supermodelul Elle Macpherson ofera unui grup de 14 designeri necunoscuti sansa de a castiga un premiu de milioane de dolari pentru a-si lansa colectiile in trei mari magazine din America.

Secrete in familie – Un program despre secrete de familie dramatice si bizare. De la copii schimbati la nastere pana la parinti secreti, programul exploreaza cele mai incredibile drame de familie.

Canalul TLC este disponibil si in pachetele de baza ale UPC, Akta, dar si in ofertele altor operatori regionali.

In prezent, TLC este poate fi vizionat in aproape 170 de piete si in peste 100 de milioane de locuinte in afara Statelor Unite. TLC face parte din portofoliul Discovery Communications care cuprinde si Discovery Channel, disponibil in peste 180 de piete, si Animal Planet, disponibil in peste 170 de piete.

In Romania, Discovery Networks distribuie in prezent opt posturi TV: Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery World, Discovery Science, Discovery HD Showcase, Animal Planet HD si ID Investigation Discovery.



Sursa foto: http://www.tlcchannel.ro/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri