Compania de media estoniana FCR Media a achizitionat integral produsele online Pagini Aurii prin filiala deschisa recent pe piata locala, FCR Media On Line.

In prezent, motorul de cautare www.paginiaurii.ro si site-ul de mobil http://m.paginiaurii.ro ofera servicii de publicitate targetata, locala (cu anunturi clasificate pe zone si domenii de activitate), optiune de cautare in limba engleza.

Pagini Aurii ofera informatii despre 600.000 de firme din tara si zona balcanica.

Noul management isi doreste sa lanseze produse si modalitati noi de pozitionare a anunturilor publicitare din seria Pay For Placement Advertising (PFP).

“FCR Media On Line nu a cumparat societatea falimentara Pagini Aurii S.A. si evident nu are nici o legatura cu actiunile si datoriile acesteia din trecut”, au afirmat reprezentantii FCR Media On Line intr-un comunicat de presa.

FCR Media este o companie cu sediul la Tallinn, capital Estoniei, care este specializata in advertising online si servicii de cautare locala pe canale precum presa scrisa, online sau telefonie mobila. Compania are 1.400 de angajati si operatiuni in statele baltice, Irlanda, Suedia, Republica Ceha, Slovacia, Rusia si Romania.

Sursa foto: http://www.paginiaurii.ro//

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Și festivalul Summer Well se anulează din cauza pandemiei
Setari Cookie-uri