Warner Bros. lanseaza un serviciu online pe care vor fi difuzate filme si seriale din arhivele sale

Warner Bros. a anuntat, marti, lansarea unui serviciu de video-streaming pe care vor putea fi vizionate filme si seriale din arhivele sale, produse incepand cu anul 1920, informeaza bloomberg.com, citat de Mediafax.

Acest serviciu este disponibil deocamdata doar in Statele Unite ale Americii, in baza unui abonament de 9,99 dolari pe luna. Cei interesati vor putea testa gratuit acest serviciu pentru o perioada de doua saptamani.
Warner Bros. intra astfel pe piata serviciilor de difuzare online a continuturilor, sector dominat de Netflix.

Titlurile disponibile pe noul serviciu lansat de Warner Bros. nu vizeaza productiile pentru care compania are intelegeri de distributie cu portaluri celebre de difuzare a continuturilor, ca Netflix, Redbox Instant by Verizon si Amazon.com Inc.

Printre programele care vor putea fi vizionate pe noul serviciu al Warner Bros. se numara filmul "Stan si Bran scotieni/ Bonnie Scotland", o productie din 1935 cu Oliver Hardy si Stan Laurel, "O zi grea la Black Rock/ Bad Day at Black Rock", o pelicula din 1955 cu Spencer Tracy in distributie, si "Aventurile lui Superman/ Adventures of Superman", un serial de televiziune din anii 1950.

Warner Bros. face parte din consortiul Time Warner Inc., care detine si televiziunile CNN si HBO.

Sursa foto: captura warnerbros.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri