“Credem cu tarie ca fiecare companie care va folosi in mod constient aceste metodologii va gasi resurse nebanuite de crestere si consolidare. Inovatia este un diferentiator sustenabil major care trebuie neaparat integrat in ADN-ul de business al fiecare companii din Romania daca ne dorim un mediu economic prosper si competitiv”, spune Cristian Hossu, initiatorul evenimentului.

Trainerii si speakerii sesiunilor de inovatie sunt specialisti internationali din agentii digitale si de inovatie, directori de inovatie din companii multinationale, dar si formatori din mediul academic. Sesiunile vor aborda teme privind inovatia de produs, servicii, brand, packaging, marketing, media, design thinking si vor explora in profunzime tehnici precum Systematic Inventive Thinking.

In afara de seminarii si workshopuri, evenimentul cuprinde si o expozitie de elemente de inovatie din design, gastronomie, arta vizuala si tehnologie.

Citeste si:

Accesul la eveniment se face pe baza de inscrieri, iar optiunea early bird este activa pana pe 24 aprilie www.innovationsummit.ro.

Innovation Summit este organizat de Universum Events, compania care a lansat si „Internet & Mobile World”, unul dintre cele mai mari evenimente de tehnologie digitala din Romania.