Castigatorii editiei din 2013 a National Magazine Awards, competitie supranumita “Oscarurile lumii revistelor” au fost anuntati intr-o ceremonie din Manhattan joi noaptea. National Geographic a primit cele mai multe nominalizari si a primit si majoritatea premiilor, inclusiv doua pentru editia digitala, scrie presa internationala.

Nat Geo a fost recunoscut in patru categorii: stiri, sport si entertainment; fotografie; editie pentru tableta si multimedia.

Juriul ASME a subliniat ca revista a castigat premiul pentru cea mai buna aplicatie de tablete intrucat ofera tot ceea ce si-ar putea dori utilizatorii – reportaje amanuntite, segment de fotografie bine evidentiat, design excelent, navigare usoara, interactivitate, integrare cu social media plus mici amanunte care fac rasfoirea digitala a revistei o experienta excelenta – precum o pantera care se misca pe coperta.

Circa 10% din veniturile National Geographic provin din vanzarea de digital.

New York a fost numita revista anului si Pitchfork a primit premiul General Excellence in Digital Media, in timp ce The Atlantic a primit premiul pentru cel mai bun website.

Vezi intreaga lista de invingatori pe Mashable.com.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Publicitatea online în vreme de incertitudine
Setari Cookie-uri