Promovarea Romaniei in strainatate va fi facuta cu persoane cunoscute la nivel international, cum ar Printul Charles sau Ivan Patzaichin, si legendele precum Dracula, a declarat ministrul pentru IMM, Turism si Mediu de Afaceri, Maria Grapini, conform Mediafax.
"Am gasit un proiect blocat si l-am deblocat, am incheiat un parteneriat cu Travel Channel si vor fi doua episoade de film cu Romania, cu personaje ca printul Charles sau Ivan Patzaichin. Filmele vor fi date in sapte tari tinta. Acest gen de actiuni trebuie sa le facem ca sa promovam Romania", a spus Grapini.

Ea a explicat ca trebuie alese niste nume deja cunoscute in Europa si care sa vorbeasca despre Romania.

"Nimic nu este mai credibil decat o persoana care vorbeste despre Romania. Aceste doua proiecte - Romania promovata prin valori si prin legende", a adaugat ministrul.

Ea a constatat ca desi Romania este foarte bogata in legende, alte tari "traiesc bine" din legende si chiar din legendele romanesti.

"Foarte multe tari traiesc din legenda Dracula, scot bani adica, si noi ramanem cu retinerea ca avem un voievod care a fost catalogat la capitolul Dracula. Turistii sunt in general oameni curiosi, ei vin sa vada ceva deosebit intr-o tara. O cladire inalta vad si in New York, dar daca vin in Bucuresti sa vada ceva pe care nu-l gasesc la New Hork", a afirmat Grapini.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri