Savi Political Consulting, companie americana specializata in consultanta politica strategica si de campanie, deschide primul sau birou de peste hotare, la Bucuresti. Compania cu sediul in Washington D.C isi incepe astfel operatiunile in Europa de Est.
"Odata cu deschiderea biroului de la Bucuresti facem un pas strategic in regiune, pentru a valorifica experienta internationala si oportunitatile pe care le ofera sistemele democratice dinamice, precum cel din Romania”, a declarat Nino Saviano (foto), presedintele Savi Political Consulting.

Savi Political va fi prezenta pe piata din Romania sub numele de Savi Political Consulting SRL, companie inregistrata, cu raspundere limitata.

„Electoratul roman, asemenea votantilor din orice democratie, are asteptari din ce in ce mai mari de la reprezentantii sai – oamenii urmaresc rezultate mai bune ale politicilor publice si o viziune clara a alesilor asupra viitorului tarii lor. Mai mult, isi doresc sa fie implicati activ in procesul de guvernare, refuzand altfel sa participe”, a continuat Nino Saviano.

Compania Savi Political isi propune ca experienta sa de peste un deceniu, atat la nivelul mediului politic din Statele Unite, dar si la nivel international, sa aiba un impact pozitiv asupra discursului politic din Romania.

Savi Political Consulting este o companie specializata in comunicare si strategie politica, sondaje de opinie publica, dezvoltare de mesaje si management de campanie, precum si in strategie de relatii cu mass media, comunicare digitala si social media. Expertii Savi Political lucreaza pentru candidati, oameni politici si partide din Statele Unite si din intreaga lume.

Nino Saviano este strateg politic si fondatorul Savi Political Consulting LLC, o companie americana si internationala de top, cu sediul in Washington DC, specializata in campanii strategice si public affairs. Saviano ofera consultanta candidatilor, partidelor politice si oficialilor alesi din Statele Unite, insa este implicat si in strategii pentru campanii si politici de interes public.

In Statele Unite, Nino Saviano a lucrat, in calitate de expert consultant, pentru administratia Bill Clinton si pentru candidati si campanii la toate nivelurile, de la alegeri locale, pana la candidati pentru functii de senator al SUA, ori pentru prezidentiale (Bob Dole, 1996, si John McCain, 2008). La nivel international, a oferit consultanta atat partidelor in alegeri parlamentare, cat si unor candidati importanti in alegeri legislative si prezidentiale din Europa, Africa si Asia de Est.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri