Acest pas face parte din strategia de extindere a agentiei pe noi piete, in contextul in care compania are clienti in Republica Moldova din 2002, iar de anul trecut si in Ucraina.

“Noile contracte obtinute in Azerbaidjan reprezinta o confirmare a planului de extindere, urmand ca in 2014 sa fie abordate oportunitati de afaceri in Georgia, o piata cu un interesant potential in ceea ce priveste proiectele de comunicare”, a declarat Catalina Stan Rousseau (foto), presedintele si directorul general al companiei cu afaceri de 1,4 milioane de euro in 2011.

Printre clientii curenti ai BDR Associates in Romania se numara Reprezentanta Comisiei Europene in Romania, Cisco Systems, Pirelli, Cord Romania, Arhiepiscopia Romano- Catolica, Gefco Romania, Oculus, Fiskars, Lidl, Adriatic Fund si alte fonduri de investitii, UPS, Alliance for Affordable Solar Energy (AFASE), Infineon, Vernon David, AmCham, Orasul Avrig, Asociatia Romania Film.

BDR Associates este o agentie fondata in 1995 de catre Catalina Stan Rousseau impreuna cu trei membri ai echipei implicate in proiectul “Buna dimineata Romania”, pe care managerul l-a desfasurat in perioada in care lucra pentru compania de consultanta Deloitte. Din 2003, agentia s-a afiliat la reteaua internationala Hill & Knowlton (in prezent aceasta se numeste Hill+Knowlton Strategies), parte a WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume.