Al 24-lea film James Bond se va intitula Devil May Care

Cel de-al 24-lea film din seria "James Bond" se va intitula "Devil May Care" si va fi realizat pe baza romanului omonim scris pentru a marca implinirea a 100 de ani de la nasterea scriitorului Ian Fleming, autorul romanelor cu agentul 007, scrie Mediafax.

n acest film, Daniel Craig va interpreta pentru a patra oara rolul superspionului britanic. Noua pelicula va fi regizata de Sam Mendes, cineastul care a regizat precedentul film din serie, "007: Coordonata Skyfall", lansat pe marile ecrane in toamna anului 2012, informeaza contactmusic.com.

Potrivit tabloidului The Sun, noul film va avea acelasi titlu cu romanul lansat de Sebastian Faulks in 2008, scris pentru a marca implinirea unui secol de la nasterea creatorului personajului James Bond, romancierul Ian Fleming.

Intriga din acest roman prezinta lupta pe care agentul 007 o duce cu maleficul chimist Julius Gorner, care doreste sa distruga Marea Britanie.

Dupa ce "007: Coordonata Skyfall" a obtinut incasari de peste 1 miliard de dolari pe plan mondial, devenind nu doar cel mai profitabil film din seria "James Bond", ci si pelicula cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei britanice, fanii acestei francize si-au dorit foarte mult ca parteneriatul profesional dintre Sam Mendes si Daniel Craig sa continue si sa se concretizeze cu un nou lungmetraj din aceasta franciza.

"Abia astept sa preiau din nou fraiele destinate regizorului si sa lucrez din nou cu Daniel Craig si cu producatorii Michael G. Wilson si Barbara Broccoli pentru a doua oara", a dezvaluit regizorul Sam Mendes.

Implicarea regizorului britanic in productia celui de-al 24-lea film din franciza "James Bond" a fost multa vreme pusa sub semnul intrebarii, din cauza numeroaselor proiecte de teatru pe care cineastul le are pe agenda sa de lucru, insa Sam Mendes a acceptat in cele din urma aceasta oferta si si-a exprimat bucuria pentru faptul ca va regiza acest film.

"Sunt foarte bucuros si multumit de faptul ca, oferindu-mi timpul de care am nevoie pentru a-mi onora angajamentele din teatru, producatorii au facut posibil ca eu sa regizez al 24-lea film «James Bond»", a declarat Sam Mendes.
Al 24-lea film din franciza cinematografica "James Bond" va fi lansat pe 23 octombrie 2015.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri