Filmul de animatie "Sunt un mic ticalos 2", interzis in cinematografele din China

Filmul de animatie "Sunt un mic ticalos 2/ Despicable Me 2", produs de studiourile Universal, nu va putea fi lansat in cinematografele din China continentala, informeaza Mediafax care citeaza hollywoodreporter.com.

Astfel, potrivit sursei citate, decizia oficialilor chinezi se inscrie in incercarile oficialilor din aceasta tara de a diminua entuziasmul populatiei pentru animatiile de import.

Un purtator de cuvant al studiourilor Universal a confirmat faptul ca filmul nu va putea fi lansat in China continentala. In mod similar, primul film din aceasta franciza, lansat in 2010, nu a primit acordul pentru a fi difuzat in China.

"Sunt un mic ticalos 2/ Despicable Me 2", lansat cu mare succes in Hong Kong, unde a incasat deja 3,2 milioane de dolari din vanzarile de bilete, este unul dintre cele mai asteptate filme in China continentala.
Anuntul a reprezentat o surpriza, avand in vedere ca presa chineza a difuzat informatii regulat despre aceasta pelicula.

Marti, Beijing Youth Daily, publicatia Ligii Tineretului Comunist, a publicat un articol in care remarca succesul pe care filmul l-a avut in Statele Unite ale Americii, afirmand, totodata, ca exista "sperante" ca lungmetrajul sa fie lansat si in China.

In cazul in care decizia oficialillor va ramane neschimbata, "Sunt un mic ticalos 2/ Despicable Me 2" va deveni cel mai recent film de animatie de la Hollywood care nu a putut fi lansat in China.

Scenariul filmului "Sunt un mic ticalos 2/ Despicable Me 2" este semnat de Cinco Paul si Ken Daurio, iar regia - de Chris Renaud si Pierre Coffin.

Universal Pictures si Illumination Entertainment au incantat publicul din intreaga lume, in 2010, cu blockbuster-ul "Sunt un mic ticalos/ Despicable Me", care a vandut bilete in valoare de peste 540 de milioane de dolari, devenind, astfel, al zecelea film de animatie din istoria SUA prin prisma incasarilor.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri