Actorul american Sylvester Stallone va produce pentru postul de televiziune TNT un remake al serialului politist francez "Falco", scrie Mediafax.
Serialul francez "Falco", inspirat la randul sau dintr-un format TV german, este produs de postul TF1 si il are in rolul principal pe actorul Sagamore Stévenin.

Dupa ce a avut mare succes in Germania, serialul "Mick Brisgau" a fost adaptat intr-o formula reusita si in Franta, de postul TF1, cu titlul "Falco". In timp ce al doilea sezon al serialului "Falco" urmeaza sa debuteze pe micile ecrane din Franta, in toamna acestui an, americanii s-au aratat deosebit de interesati de achizitionarea acestui format.

Astfel, postul TNT a inceput productia unui remake al show-ului francez, produs de Sylvester Stallone, care va avea titlul "The Last Cop".

Intriga serialului este invariabil aceeasi: dupa 22 de ani in coma, un politist este reintegrat in randul fortelor legii, insa aceasta revenire nu va fi lipsita de dificultati.

Actorul, regizorul si producatorul de film Sylvester Stallone a devenit cunoscut cu roluri in filme de actiune precum cele din seriile "Rocky" si "Rambo". In anii '80, "Sly", asa cum este numit in presa, a fost unul dintre cei mai bine platiti actori de la Hollywood.

Sursa foto: http://www.sylvesterstallone.com/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri