Prezentatoarea TV Marioara Murarescu se simte mai bine, face recuperare la Spitalul Elias

Realizatoarea TV Marioara Murarescu se simte bine, face recuperare la clinica de profil a Spitalului Elias, dupa interventia din iunie de indepartare a unei tumori la coloana vertebrala, realizata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj, scrie Mediafax.

Marioara Murarescu este internata, din 9 august, la Spitalul Elias din Capitala, pentru continuarea ingrijirilor medicale, a declarat atunci purtatorul de cuvant al unitatii sanitare, dr. Valentin Calu.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Elias a precizat ca Marioara Murarescu a cerut sa nu fie date informatii in legatura cu starea sanatatii sale.

Apropiati ai realizatoarei TV au explicat ca aceasta a fost internata in Clinica de Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie a spitalului, care are si un Compartiment de Recuperare Neurologica.

Marioara Murarescu a fost externata recent de la Spitalul Judetean de Urgenta din Cluj.

Realizatoarea TV a fost internata in iunie la Sectia de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Cluj-Napoca, unde a fost supusa unei interventii de indepartare a unei tumori la coloana vertebrala.

Marioara Murarescu este realizatoare si prezentatoare a emisiunii de televiziune "Tezaur folcloric", difuzata pe TVR. In 1971 si-a inceput cariera la Radioul public, iar in 1977 s-a angajat la TVR ca realizator de emisiuni folclorice. Prima incercare de realizare a celebrei emisiuni "Tezaur Folcloric" a avut loc in 1978, dar abia in 1982 a primit un spatiu fix in grila de programe a televiziunii.

De-a lungul carierei sale a organizat numeroase festivaluri de folclor, concerte de colinde, emisiuni duplex cu Televiziunea Moldova la Bucuresti si Chisinau.

De asemenea, a realizat primul disc de aur "Tezaur folcloric" (1992), prima caseta video "Tezaur folcloric" (2000), lucrarea "Cu ochii lumii" (cuprinzand diverse opinii despre emisiunea "Tezaur folcloric").

Sursa foto: http://mmurarescu-tezaurfolcloric.blogspot.ro

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri