Netflix a achizitionat drepturile The Weinstein Company, producatorul filmelor Artistul si Discursul Regelui

Netflix Inc. a semnat un contract pe mai multi ani care face din aceasta platforma de streaming video furnizorul exclusiv pentru posturile de televiziune americane al filmelor pe care The Weinstein Company le va produce incepand din 2016, au anuntat, marti, conducerile celor doua companii, conform Mediafax.

Potrivit Reuters, acordul pentru prima difuzare la televiziune a filmelor produse de fratii Weinstein dupa ce au rulat in cinematografe va aduce noi continuturi pe platforma Netflix, ajutand aceasta companie sa atraga un numar mai mare de clienti platitori si sa concureze contra unor renumite posturi de televiziune prin cablu, precum HBO si Showtime.

Termenii financiari ai acestui acord nu au fost dezvaluiti.

The Weinstein Company este renumita in industria cinematografica pentru faptul ca filmele sale se numara in fiecare an printre concurentii de la premiile Oscar.

Aceasta companie a produs peliculele "Discursul regelui" si "Artistul", care au castigat Oscarul pentru cel mai bun film in 2011, respectiv in 2012.

Netflix avea deja incheiat un acord care ii permitea sa difuzeze documentarele si filmele straine produse de compania fratilor Weinstein.

Sursa foto: https://signup.netflix.com/global

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri