Actorul Alec Baldwin va gazdui show-ul "Up Late With Alec Baldwin", care va fi difuzat din luna octombrie, in fiecare vineri, de la ora 22.00, pe reteaua de televiziune americana MSNBC, informeaza huffingtonpost.com.

Reteaua de televiziune MSNBC a confirmat aceasta informatie joi, pe contul sau oficial de pe reteaua Twitter, scrie Mediafax.

In acest show saptamanal, vor fi abordate aspectele legate de evenimentele curente si de cultura.

"Am discutat cu Alec de mai multa vreme si abia astept ca personalitatea si interesele sale eclectice sa fie prezentate la MSNBC", a declarat Phil Griffin, presedintele MSNBC.

Potrivit presei americane, show-ul va include si o "doza buna din opiniile politice liberale binecunoscute" ale lui Alec Baldwin, dar si idei personale si puncte de vedere ale actorului despre lucruri care se intampla in lume.

La randul sau, Alec Baldwin a spus ca este recunoscator MSNBC pentru ca ii ofera oportunitatea de a gazdui un astfel de show, care va cuprinde "discutii cu oameni inteligenti, talentati si implicati in toate domeniile posibile".

Alec este cel mai cunoscut dintre cei patru frati Baldwin, fiind de doua ori premiat cu Emmy si de trei ori cu Globul de Aur pentru rolul din serialul "30 Rock".

Cariera lui Alec Baldwin a fost construita cu ajutorul unor roluri importante in teatru si in filme dramatice precum "Ghinionistul/ The Cooler" (2003), care i-a adus o nominalizare la premiul Oscar, la categoria "cel mai bun actor intr-un rol secundar". Alec Baldwin este, totodata, si un cunoscut activist politic, desi Hollywood-ul tinde sa evite chestiunile politice fierbinti. Actorul american a demonstrat ca este talentat si in roluri comice, precum cel din serialul de televiziune "30 Rock", si a prezentat "Saturday Night Live", o celebra emisiune TV de comedie din Statele Unite.

Actorul a putut fi vazut in 2010 pe marile ecrane in lungmetrajul "E tare complicat!/ It's Complicated", alaturi de Meryl Streep si Steve Martin. Recent, a fost lansat pe marile ecrane filmul "Blue Jasmine", de Woody Allen, in care Alec Baldwin joaca alaturi de Cate Blanchett.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri