Companiile FX si Lionsgate TV s-au asociat pentru a produce un serial de televiziune inspirat din "American Psycho", un film lansat pe marile ecrane in anul 2000 pe baza romanului omonim scris de Bret Ellis in 1991, informeaza Mediafax.

Filmul "American Psycho" a reprezentat un moment de cotitura pentru actorul Christian Bale, a carui cariera a urmat de atunci o traiectorie ascendenta, si a avut incasari de 34,2 milioane de dolari pe plan mondial.

Studiourile Lionsgate au anuntat in 2011 ca intentionau sa produca pentru marele ecran un remake al filmului "American Psycho", insa acel proiect nu s-a concretizat. O continuare a acestui film, intitulata "Psihoza americana 2/ American Psycho 2", cu Mila Kunis in rolul principal, a fost lansata in 2002, insa a generat recenzii negative din partea criticilor de cinema.

Noul proiect de televiziune se va concentra asupra legendarului criminal in serie Patrick Bateman, ajuns in jurul varstei de 50 de ani, dar care a ramas la fel de atroce si de periculos ca intotdeauna. Patrick Bateman isi alege un protejat in cadrul unui experiment social sadic, insa protejatul lui va deveni in cele din urma egalul sau, un "American Psycho" din noua generatie.

Companiile FX si Lionsgate TV nu au anuntat deocamdata numele actorilor care vor interpreta rolurile principale in acest serial TV.
Serialul va fi produs pe baza unui scenariu scris de Stefan Jaworski.

Citeste si:
Ultimul episod din ''Friends'', cel mai bun final al unui serial TV
Ultimul episod din...

"American Psycho" nu este singurul film horror care devine sursa de inspiratie pentru seriale de televiziune. Serialul "Bates Motel" reprezinta un prequel (productie cu o actiune plasata anterior fata de aceea din productia originala, n.r.) al filmului "Psycho", iar postul NBC a lansat serialul "Hannibal" in sezonul trecut.

O versiune de televiziune a filmului "The Exorcist" se contureaza la randul ei in aceste zile, insa acest proiect nu a gasit deocamdata un post de televiziune care sa o produca.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Coronavirus | Dilema veche renunță la print după 27 de activitate neîntreruptă
Setari Cookie-uri