Analistul politic si militar Radu Tudor este noul general manager al postului de televiziune Antena International, acesta avand ca target sa consolideze pozitia postului in Europa, Statele Unite si Orientul Mijlociu, in comunitatile in care traiesc peste 3 milioane de romani.

“E un proiect strategic, despre care discut de luni bune cu Mihai Gadea. Sunt foarte multe de facut si sunt convins ca, la finalul efortului nostru, Antena International va fi o emblema remarcata si apreciata in Europa, SUA, Orientul Mijlociu. Oriunde se afla romani”, spune noul director general al postului Antena International.

Lansat in iulie 2006, Antena International se adreseaza comunitatilor romanesti din diaspora, reunind programele posturilor de televiziune din Antena 1, Antena 3, Antena 2, Euforia TV si GSP TV.

“Pe langa noua pozitie in care am fost numit, raman fidel proiectelor in care sunt implicat acum: emisiunea La Ordinea Zilei - Antena 3, emisiunea Punctul de Intalnire - Antena 3 si consultant pentru continut al directorului general al Antena 3, Mihai Gadea", a mai declarat managerul.

Radu Tudor are experienta de peste 20 de ani in media romaneasca si internationala, de-a lungul timpului fiind jurnalist in televiziune si presa scrisa, analist politic si militar, moderator si realizator de emisiuni TV, dar si corespondent in Romania al unor publicatii internationale/.
El este cunoscut publicului in calitate de moderator al emisiunii "Punctul de intalnire”, invitat permanent al emisiunii 'La ordinea zilei" la Antena 3 si ca editorialist la Jurnalul National.

Citeste si:
Presedintele PE, despre cazul Caracal: A ingrozit intreaga Europa
Presedintele Parlamentului...

Tudor a fost a fost premiat de Asociatiei Profesionistilor de Televiziune din pentru cel mai bun talk show in 2009, 2010, 2011 si 2012, singur sau impreuna cu alti jurnalisti din Antena 3.

Radu Tudor este absolvent al Facultatii de Jurnalism Bucuresti, iar ca jurnalist specializat in probleme militare si de securitate a urmat cursurile Colegiului National de Aparare, al Colegiului National de Securitate si detine un master in Securitate Nationala.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Seful ANPC: Marfurile romanesti, defavorizate in Europa