Cei doi paparazzi retinuti dupa ce au lovit doi cameramani, sambata noapte, langa Palatul Ghika din Bucuresti, unde a avut loc petrecerea de nunta a fostului premier Calin Popescu Tariceanu, au fost arestati preventiv, conform Mediafax.

Decizia, luata de Judecatoria Sectorului 2, nu este definitiva.
Cei doi paparazzi retinuti dupa incidentele de langa Palatul Ghika din Capitala au antecedente penale, unul dintre ei fiind condamnat definitiv pentru incalcarea Legii circulatiei, iar celalalt primind o amenda administrativa pentru lovire, au declarat surse din Politie.
Incidentele au inceput sambata seara, dupa ora 23.00, cand trei paparazzi din presa mondena au intrat intr-un conflict, la poarta Palatului Ghika, cu doi stewarzi din local, angajati la petrecerea de nunta.
Unul dintre paparazzi a lovit cu o sticla in cap un steward, insa conflictul a fost aplanat, cel putin temporar, dupa interventia politistilor de ordine publica de la Sectia 7, care au constatat ca nimeni nu vrea sa depuna plangere.
"Politia s-a autosesizat dupa ce incidentul a fost mediatizat de un post de televiziune, la fata locului sosind si mai multe echipe de jurnalisti, pentru a relata despre cele intamplate", spun sursele citate.
Ulterior, dupa plecarea Politiei, paparazzi s-au aratat deranjati de faptul ca sunt filmati si i-au atacat pe jurnalistii veniti langa Palatul Ghika. Doi cameramani, de la Pro TV si Realitatea TV, au fost loviti de catre agresori, la fata locului sosind, din nou, politistii de la Sectia 7.
In urma incidentelor, la Politie au dat declaratii cei trei paparazzi, operatorii loviti, care au depus plangeri, opt martori si doi stewarzi de la petrecerea nuntii lui Tariceanu.
"Tot la Politie, s-a facut si recunoastere din grup, dupa care doi dintre paparazzi au fost retinuti, pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii si ordinii publice", au mai spus aceleasi surse.
Conform declaratiilor unor martori, agresorii ar fi fost sub influenta bauturilor alcoolice.
Potrivit Politiei, acestia vor fi cercetati si pentru lovire, daca operatorii de televiziune vor aduce certificate medico-legale.
In urma loviturilor primite, cameramanului de la Realitatea TV i-a fost scoasa o lucrare dentara, iar cel de la Pro TV are vanatai tot la nivelul fetei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Pe prima pagină a New York Times, numele celor care au murit din cauza Covid-19
Setari Cookie-uri