Potrivit studiului de trafic realizat pe tot parcursul targului, suma medie cheltuita de vizitatori la Gaudeamus a fost de 146 de lei.

Targul International Gaudeamus - Carte de invatatura (20 - 24 noiembrie) s-a desfasurat in Pavilionul Central al Complexului Expozitional Romexpo din Bucuresti si a inclus peste 600 de evenimente - lansari si prezentari de carte, dezbateri, conferinte, momente artistice.

Acestea au avut loc la standurile celor aproximativ 400 de expozanti - un nucleu puternic si bine definit de edituri romanesti, institutii de invatamant, difuzori de carte si publicatii, asociatii profesionale si organizatii active in domeniile cultura si educatie - si in spatiile special amenajate de organizator in incinta. Suprafata targului a fost de circa 14.000 mp, aproape de capacitatea maxima a Pavilionului Central Romexpo.

Organizat de Radio Romania din 1994, Targul International Gaudeamus - Carte de invatatura este un eveniment cultural specializat in expozitia de carte. "Dialogul dintre carte si radio" dureaza de 20 de ani, intr-o formula originala prin care Targul Gaudeamus a devenit unul dintre principalele evenimente de gen pentru piata de carte din Romania.