Paul Walker se afla ca pasager intr-un Porsche atunci cand soferul a pierdut controlul masinii. Automobilul s-ar fi lovit de un stalp sau de un copac si a fost imediat cuprinsa de flacari, dupa care a explodat.

Potrivit huffingtonpost.com, nu se cunosc inca motivele pentru care soferul masinii a pierdut controlul automobilului.

De asemenea, pe pagina de Facebook a actorul a aparut un mesaj al echipei vedetei in care se arata ca acesta se indrepta spre un eveniment caritabil pentru fundatia sa Reach Out Worldwide.

"Cu inima indoliata trebuie sa confirmam ca Paul Walker a murit intr-un tragic accident de autoturism in timp ce se deplasa catre un eveniment de caritate pentru organizatia sa Reach Out Worldwide. El era pasager in masina condusa de un prieten. Ambii si-au pierdut viata", se arata in mesajul publicat pe pagina de socializare a actorului.

Citeste si:

Paul Walker si-a inceput cariera de tanar, fiind protagonistul mai multor reclame. In 1986, el a debutat intr-un rol in filmul "Monster in the Closet".

Au urmat numeroase roluri in seriale TV, precum "Highway to Heaven", "Throb" si "Tanar si nelinistit". Incepand din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri in filme precum "Varsity Blues" (1999), "The Skulls" (2000), "Timeline" (2003), "Flags of Our Fathers" (2006).

Pe 13 decembrie 2013, va fi lansat, in Statele Unite ale Americii, lungmetrajul "Hours", in care Paul Walker are un rol important. El mai lucra la filmele "Brick Mansions" si "Furios si iute 7".

Sursa foto: https://www.facebook.com/PaulWalker