In cea de-a doua zi de Craciun, joi, incepand cu ora 20.30, cel de-al treilea sezon al show-ului "Vocea Romaniei", de la Pro TV, si-a desemnat castigatorul - Mihai Chitu. Acesta este cel de-al treilea artist care castiga show-ul "Vocea Romaniei", dupa Stefan Stan si Julie Mayaya.

In marea finala s-au luptat Sanziana Niculae, Adrian Nour, Marius Marin si Mihai Chitu. Elevii lui Marius Moga, Smiley, Loredana si Horia Brenciu au cucerit scena si s-au luptat sa demonstreze ca merita titlul de "VoceaRomaniei".

In urma voturilor telespectatorilor, Mihai Chitu a fost castigatorul trofeului "Vocea Romaniei" si al marelui premiu, in valoare de 100.000 de euro. Pe locul al doilea in finala "Vocea Romaniei" s-a situat Sanziana Niculae, pe locul al treilea - Adrian Nour, iar pe pozitia a patra - Marius Marin.

Citeste si:

"Am venit la fiecare preselectie a acestui show de la primul sezon. Am plecat acasa si de la primul si de la al doilea. Pe al treilea l-am castigat. Va multumesc din suflet. Multumesc 'Vocea Romaniei', multumesc tuturor celor care m-au votat si care ne-au votat. Mie nu-mi vine sa cred ce mi se intampla", a declarat Mihai Chitu dupa anuntare rezultatelor.

In cadrul marii finale a show-ului "Vocea Romaniei", care a durat circa patru ore, Mihai Chitu a incantat juriul, publicul si telespectatorii cu trei piese. Mihai Chitu a interpretat singur piesa "Caruso" (Lara Fabian). Totodata, Mihai Chitu a cantat impreuna cu Corina Chiriac un colaj de piese romanesti si impreuna cu antrenorul lui, Horia Brenciu, melodia "O sole mio".

Mihai Chitu spune despre el ca este solist vocal si ca toata viata a fost autodidact. Cu toate ca a inceput sa cante de la 5 - 6 ani, abia la liceu si-a dat seama ca are un talent. A facut cursuri la Scoala Populara de Arta timp de doua luni, iar la varsta de 22 de ani l-a cunoscut pe Razvan Fodor de la trupa Krypton si a cantat cu acesta o data la studioul formatiei. Apoi a inceput o colaborare cu trupa Inalta Societate, cu care a cantat timp de trei ani. A urmat o pauza in cariera sa muzicala, iar in 2009 s-a reapucat de cantat. In 2012 a inceput sa colaboreze cu formatia Directia 5. Dupa Directia 5, a avut cateva spectacole private in Mamaia, dupa care a inceput sa colaboreze cu cei de la 2zece Band.

Finala "Vocea Romaniei" a fost presarata cu numeroase momente artistice, iar gazdele show-ului au fost Pavel Bartos si Nicoleta Luciu. Invitatii speciali ai show-ului au fost Corina Chiriac, care a cantat cu marele castigator Mihai Chitu, Bodo, solistul de la Proconsul, care a cantat cu Sanziana Niculae, Sore, care a cantat cu Adrian Nour, si Paul Ciuci, solistul trupei Compact, care a cantat alaturi de Marius Marin.

Sursa foto: captura YouTube