10 tendinte care vor caracteriza consumatorii in 2014

Agentia de publicitate JWT a publicat un studiu despre 10 tendinte “proaspete” care vor caracteriza comportamentul si modul de gandire al consumatorilor in 2014.

Prima tendinta, "Immersive experiences", se refera la faptul ca noile tehnologii ofera brandurilor, retailerilor si producatorilor de continut oportunitatea sa creeze experiente care permit consumatorilor sa renunte la lumea „reala”. Exemple: jocul Oculus Rift are un dispozitiv care ofera utilizatorului sansa de a intra mai usor in lumea virtuala; teatrul Sleep No More din New York City, unde spectatorii interactioneaza cu actorii de pe scena.

"Do you speak visual?" pune accentul pe continutul video. Un lucru este tot mai evident: lumea se exprima printr-un vocabular tot mai bogat bazat pe fotografii, emoticoane si continut video care „musca” tot mai mult din felia textului ca mod de comunicare. Doar o cifra simpla si elocventa: omul proceseaza elementele vizuale cu o viteza de 60.000 de ori mai mare decat percepe ori citeste un text.

"The age of impatience", a treia tendinta propusa de JWT, se refera la presiunea pusa pe branduri de a castiga timp in relatia cu consumatorii in conditiile in care economia on-demand (mobile, download-urile instant, viteza internetului, etc.) devine mainstream.

Cititi mai multe in articolul 10 tendinte care vor caracteriza consumatorii in 2014

Citeste si:
In spiritul Sarbatorilor, sa nu uitam ce le-a lipsit parintilor nostri
In spiritul Sarbatorilor, sa...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri