„Autoritatea de concurenta a evaluat operatiunea de concentrare economica din punct de vedere al compatibilitatii acesteia cu un mediu concurential normal, in conformitate cu Regulamentul privind autorizarea concentrarilor economice”, au afirmat oficialii Consiliului Concurentei.

Graffiti Red face parte din grupul de companii controlat de Cristian Burci, activ in principal, pe piata agentiilor de publicitate si pe cea de editare si comercializare a publicatiilor.

Companiile achizitionate apartin grupului SBS si activeaza, in domeniul productiei si difuzarii programelor de televiziune si radio.

Citeste si:

SBS Broadcasting Media detine licenta postului de televiziune „Prima TV” si face parte din grupul german ProSiebenSat.1, care in decembrie anul trecut a vandut Prima TV catre Cristi Burci, iar televiziunea Kiss TV si canalele de radio Kiss FM, Magic FM, One FM si Rock FM companiei Antenna Group din Grecia.

Prin aceasta tranzactie, Cristi Burci a rascumparat Prima TV, dupa ce a vandut canalul catre SBS Broadcasting Media in 2005.

Cristi Burci este fondatorul canalului Prima TV si al BBDO Romania, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din Romania.