VIDEO "The Odyssey". Cum demonstreaza Heineken ca fiecare barbat este legendar

Heineken vrea sa demonstreze ca orice barbat este legendar pentru ca are o calitate doar a lui si pentru ca doar el se pricepe la ceva anume. Astfel a iesit campania globala "The Odyssey", care pune 20 de barbati fara studii de actorie sa-si demonstreze talentele.

Campania «The Odyssey» urmareste aventurile personajului principal care, aflat la bordul unei nave de croaziera, isi foloseste inteligenta, farmecul si dibacia pentru a-i impresiona pe ceilalti pasageri. De la competitia de limbo, pana la scufundarea perfecta in piscina si realizarea pasilor perfecti de conga, noul spot le da oamenilor obisnuiti sansa de a-si demonstra abilitatile si a le face cunoscute.

Noul spot TV Heineken a generat deja in social media comentarii si dezbateri despre autenticitatea abilitatilor personajelor. Actorii din "The Odyssey" sunt "la fel de falsi ca barbile lor", spun comentatorii.

"Campania «The Odyssey» este continuarea seriei «Legends», prin care celebram consumatorii Heineken. De data aceasta dorim sa demonstram ca toti consumatorii nostri au cel putin un talent care ii poate transforma in adevarate legende, iar Heineken le ofera scena pentru a-l arata intregii lumi. Cei 20 de protagonisi ai spotului au fost selectati de Heineken si toti au abilitati extraordinare", a declarat Andrea Veress, Group Brand Manager Global Brands, Heineken Romania.

Prin lansarea materialului video de la castingul pentru noul spot TV, Heineken a vrut sa arate povestea adevarata din spatele scenei “ fara trucuri, fara elemente false”, potrivit Dymfke van Der Gaal, PR Heineken. Raspunsul complet poate fi urmarit aici.

Citeste si:
Scădere de peste 7% în piața românească de bere
Scădere de peste 7% în piața...

Cum au fost selectati barbatii

Selectia protagonistilor i povestea din spatele fiecarui talent pot fi vazute aici.

Spotul TV a fost realizat de Mark Bernath si Eric Quennoy, Executive Creative Directors. Decorul barcii a fost construit intr-un parc de masini, pe plaja, chiar la iesirea din orasul Barcelona, Spania. Decorul a inclus si o piscina adanca de trei metri, iar pentru scufundari intr-o apa de adancime atat de mica a fost nevoie de un scafandru profesionist. Melodia din spot se numeste "16 Toneladas" si ii apartine lui Noriel Vilela.

Heineken a mai atras atentia publicului prin spoturi amuzante. Unul dintre acestea este "Walk in Fridge" care a strans peste 5,6 milioane de vizualizari pe YouTube.

Citeste si:
Banii facuti de doi dintre cei mai mari producatori de bere din tara
Cum a fost anul 2015 pentru...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri