Revista CHIP, specializata pe domeniile IT&C, cat si revistele FOTO-VIDEO sau LEVEL, detinute de catre trustul de presa 3D Media Communications, si-au intrerupt oficial activitatea, potrivit unui anunt publicat pe site-ul revistei.

“Astazi revista CHIP moare un pic. Cel putin redactia actuala, cei care am mai ramas sa scoatem editia tiparita, isi intrerupe activitatea. Ce-o fi pe viitor putini stiu si noi cu siguranta nu. Motivele pentru care s-a ajuns in aceasta situatie nu mai conteaza atat de mult. Asta e”, scrie Catalin Constantin, redactor sef al revistei CHIP intr-o ultima postare pe site.
WALL-STREET.RO a fost primul site informativ care a publicat anuntul potrivit caruia revistele CHIP, LEVEL si FOTO-VIDEO se vor inchide.
Potrivit ultimului numar al CHIP, in redactia revistei lucrau trei redactori si redactorul sef Catalin Constantin, precum si alti trei colaboratori.
Inca din urma cu trei ani cele trei publicatii au fost scoase la vanzare, insa nici pana in prezent nu si-au gasit cumparator.
In anul 2010, Dan Badescu, proprietarul revistelor CHIP, LEVEL si Foto-VIdeo, declara pentru paginademedia.ro, ca este dispus sa renunte la o parte din actiuni sau chiar la toata afacerea pe care o detine 100% din 1991.
La momentul respectiv cele trei publicatii aveau un tiraj de 26-27.000 de exemplare si 16.000 de vanzari (CHIP), 18.000 de exemplare si 12.000 de vanzari (LEVEL), respectiv 10.000 de exemplare si 6.000 de vanzari (Foto-Video).

Retail jobs

Anuntul potrivit caruia cele trei publicatii ar urma sa fie inchise a aparut pentru prima data pe site-ul Mobzine.ro.

Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗


Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri