Actorul Philip Seymour Hoffman, care a decedat duminica, aparent din cauza unei supradoze de heroina, a fost inmormantat vineri, in cadrul unei ceremonii funerare private, la care au participat membrii familiei acestuia, colegi de distributie si prieteni apropiati, conform Reuters.

Printre actorii care au asistat la ceremonia privata, care a avut loc la biserica St. Ignatius Loyola, din cartierul Upper East Side, din Manhattan, s-au numarat Cate Blanchett, Meryl Streep, Julianne Moore, Joaquin Phoenix, Mary Louise Parker si Chris Rock, scrie Mediafax.

Actrita Cate Blanchett si regizorul Paul Thomas Anderson - care a lucrat cu Philip Seymour Hoffman la realizarea filmului "The Master" (2012) - au rostit discursuri in memoria lui Philip Seymour Hoffman.

Printre actorii prezenti la ceremonia funerara s-a numarat si Michelle Williams, fosta partenera de viata a lui Heath Ledger, si care a fost colega de distributie cu Philip Seymour Hoffman in "Synecdoche, New York", de Charlie Kaufman (2008).

Philip Seymour Hoffman, unul dintre cei mai apreciati actori de la Hollywood, a fost descoperit decedat in baia apartamentului sau newyorkez, duminica, cu un ac de seringa infipt in bratul stang. Aproximativ 50 de pachetele cu heroina - peste 70, potrivit altor surse -, seringi si medicamente au fost descoperite in apartamentul sau din Greenwich Village.

Totodata, autopsia actorului american, nu a oferit rezultate concludente, determinandu-i pe medicii legisti din New York sa anunte ca vor fi necesare teste suplimentare.

Un alt serviciu de comemorare a regretatului actor este prevazut sa aiba loc la sfarsitul acestei luni.

Actorul american are o filmografie bogata - a jucat deja in peste 50 de pelicule -, remarcandu-se cu multe roluri dificile, precum cele din "Marele Lebowski", "Talentatul domn Ripley", "Doi oameni perfecti", "Dragonul Rosu", "Cold Mountain", "Misiune: Imposibila III", "Synecdoche, New York", "Ziua tradatorilor/ The Ides of March" si "Moneyball: Arta de a invinge".

Potrivit The Hollywood Reporter, Philip Seymour Hoffman incheiase filmarile pentru "The Hunger Games: Mockingjay Part 1", al treilea lungmetraj din seria "Jocurile foamei", si mai avea doar sapte zile de filmare pentru a finaliza continuarea "The Hunger Games: Mockinjay Part 2".

Se crede ca datele la care erau programate premierele acestor doua filme, 21 noiembrie 2014, respectiv 20 noiembrie 2015, nu vor fi afectate de decesul actorului.

Philip Seymour Hoffman urma sa isi faca debutul si in primul sau rol major dintr-o productie TV, "Happyish", produsa de postul Showtime, insa, potrivit The Hollywood Reporter, acest serial nu intrase inca in productie.

Remarcandu-se atat in productii independente, cat si in superproductii, Philip Seymour Hoffman a fost unul dintre cei mai apreciati actori ai generatiei sale si a castigat, pe langa premiul Oscar, pentru rolul din pelicula "Capote" (2006), un Glob de Aur (alaturi de alte trei nominalizari), un premiu BAFTA (alaturi de alte patru nominalizari) si a fost nominalizat la premiile Primetime Emmy.

Alaturi de cariera in cinematografie, Philip Seymour Hoffman a fost si un apreciat actor de teatru, remarcandu-se in numeroase productii puse in scena pe Broadway si a fost recompensat cu doua premii Tony.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri