Investitia a fost de aproximativ 75.000 de euro, iar platforma sustine strategia Eurocom de extindere la nivel national prin oferirea de consultanta online personalizata.

„Initial, afacerea Eurocom era conditionata de spatiul centrului de plotare de la parterul Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu din Bucuresti. Odata cu trecerea timpului, am identificat in piata o cerere tot mai mare pentru o solutie online care sa deserveasca specialistii din toate orasele. Astfel, dupa un an de pregatiri si programare a soft-ului dedicat, am lansat un serviciu care ofera tarife mai mici cu pana la 20% fata de centrele clasice de imprimare” a declarat Romeo Ioan (foto), directorul general al Eurocom.

Prin intermediul platformei pot fi imprimate si postere color si afise alb-negru, tablouri pe canvas, brosuri, precum si documente in format A4 sau A3 pentru clientii finali.

Citeste si:

„Estimam ca vom amortiza cel putin jumatate din investitie in primul an de la lansare. Obiectivul nostru este sa dezvoltam platforma www.plotareonline.ro prin diversificarea serviciilor si a publicului tinta,” a adaugat Ioan.

Cum functioneaza serviciul

Clientul incarca fisierul pe platforma securizata, selecteaza tipul de serviciu dorit si software-ul Eurocom analizeaza documentul oferind o cotatie de pret finala pentru lucrarea respectiva. Pot fi plotate si formate atipice, pe materiale suport speciale.

Eurocom este o companie infiintata in anul 1991, cu actionariat integral romanesc si 40 de angajati. Printre clientii pentru care a lucrat compania de-a lungul anilor se numara West Group Arhitecture, Strabag si Baneasa Investment. Eurocom ofera echipamente de imprimare/copiere/scanare, consumabile aferente, software, echipamente de finisare, service, modalitati de finantare, dar si servicii de consultanta si training.