Ultimul episod din cel de-al patrulea sezon al serialului "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones", difuzat duminica seara in Statele Unite ale Americii pe postul HBO, a stabilit un nou record de piraterie online, potrivit variety.com.

De asemenea, episodul difuzat duminica seara in Statele Unite ale Americii a inregistrat cea mai mare audienta din istoria episoadelor finale din toate sezoanele serialului. Potrivit site-ului TorrentFreak, 250.000 de utilizatori au partajat simultan un fisier unic ce continea acest episod, stabilind astfel un nou record in domeniul pirateriei online, potrivit Mediafax.

Episodul, intitulat "The Children", a fost descarcat online de 1,5 milioane de ori in primele 12 ore dupa ce a fost difuzat de postul HBO. Reprezentantii site-ului TorrentFreak se asteapta ca acest numar de descarcari online sa depaseasca 7,5 milioane in saptamanile urmatoare. Daca estimarile se vor adeveri, atunci serialul "Game of Thrones" va deveni inca o data cel mai piratat serial TV al anului, titlu pe care l-a detinut si in 2013.

"Game of Thrones" detinea si precedentul record pentru cel mai partajat fisier unic al unui episod TV. Serialul este piratat online cu precadere in Statele Unite, Marea Britanie, Australia si Canada. Jeff Bewkes, CEO al Time Warner, grupul care detine HBO, a declarat in trecut ca pirateria online a ajutat postul HBO, contribuind la o crestere a numarului de abonati ai acestui post de televiziune.

"«Game of Thrones» este cel mai piratat serial din lume. Acest titlu e mai bun decat un premiu Emmy", a declarat Jeff Bewkes. In urma cu cateva saptamani, "Game of Thrones" a devenit cel mai popular serial din istoria postului HBO, depasind serialul "Clanul Soprano", gratie unei audiente care creste cu fiecare sezon al acestei productii TV. Inspirat din seria de romane "Cantec de gheata si foc/ A Song of Ice and Fire", de George R. R. Martin, serialul original HBO "Urzeala tronurilor" are o actiune centrata intr-un regat fictiv numit Westeros. Magicul, epicul si fantasticul vin in completarea actiunii din "Urzeala tronurilor".

Serialul "Game Of Thrones" a fost recompensat cu numeroase premii internationale, inclusiv un Glob de Aur si un premiu Emmy, castigate de Peter Dinklage la categoria cel mai bun actor in rol secundar. Cel de-al patrulea sezon al serialului "Urzeala tronurilor" a avut premiera in Romania pe 7 aprilie, pe HBO.

Seria "Cantec de gheata si foc" ("A Song of Ice and Fire") este o fantezie epica scrisa de romancierul si scenaristul american George R. R. Martin. Scriitorul a inceput sa lucreze la aceasta serie in 1991, primul volum fiind publicat in 1996. Planificata initial ca trilogie, seria cuprinde pana in prezent cinci romane publicate si inca doua aflate in stadiul de proiect. Romanele din aceasta serie au fost traduse in peste 20 de limbi si s-au vandut in peste 24 milioane de copii doar in America de Nord.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri