Emisiunea TV Cronica Carcotasilor se confrunta cu o ruptura in cadrul echipei, dupa ce Mistretu' a decis sa plece pentru un alt proiect impreuna cu Mihai Gainusa si Codrut Keghes - Dezbracatu. Serban Huidu ramane in emisiune, insa se arata deranjat de lipsa de loialitate.

"Nimic nu ma supara mai tare decat lipsa de loialitate", spune Serban Huidu dupa plecarea de la Cronica Carcotasilor a lui Mihai Gainusa si a lui Codrut Keghes - Dezbracatu'. "Eu sunt un tip foarte loial, de 14 ani sunt la Prima, am schimbat o singura data locul, iar daca e ceva care m-a deranjat puternic, este lipsa de loialitate", a spus Huidu, potrivit paginademedia.ro.

Cel de-al treilea membru al echipei care va parasi emisiunea este Mistretu', pentru un alt proiect, tot la Prima TV, impreuna cu Mihai Gainusa si Dezbracatu'.

Cu toate acestea, Serban Huidu a anuntat ca emisiunea merge mai departe si ca nu a vorbit cu alta televiziune.

“Cronica Cârcotașilor este un format foarte puternic și poate merge înainte. Cronica nu este doar un show de divertisment, de satir și umor. Emisiunea a mers pe ideea unei asanri a societții, care se face prin intermediul umorului. Cronica se folosește de umor, dar s nu uitm c la baz este o emisiune de opinie”, explica Huidu.

Citeste si:
Beneficii de top: bani pentru nou nascuti si prime de vacanta
Beneficii extrasalariale...

Citeste articolul integral pe paginademedia.ro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Acces la filme si jocuri pentru romanii care calatoresc cu autocarul