Vega Offshore, companie din cadrul grupului Upetrom, detinut de omul de afaceri Gabriel Comanescu, va actiona in judecata postul de televiziune Antena 3 pentru "prejudicii financiare si de imagine aduse prin afirmatii denigratoare", se arata intr-un comunicat al companiei.

"Antena 3 a inceput linsajul oamenilor de afaceri romani care nu fac afaceri cu statul. Primul pe lista: Gabriel Comanescu. In urma materialelor de presa difuzate in cadrul emisiunii Sinteza Zilei moderata de Mihai Gadea, pe postul de televiziune Antena 3, in data de 11 septembrie, reluate in jurnalele de stiri din data de 12 septembrie, compania Vega Offshore atrage atentia asupra faptului ca informatiile prezentate sunt neadevarate si denigratoare, cu impact asupra afacerilor si credibilitatii intregului grup", informeaza compania.

In acest sens Vega Offshore sustine ca va notifica Consiliul National al Audiovizualului (CNA), ActiveWatch - Agentia de Monitorizare a Presei si Clubul Roman de Presa. In plus, compania va actiona in justitie postul de televiziune Antena 3.

Upetrom Group, din care face parte si compania Grup Servicii Petroliere, are afaceri in mai multe tari din Europa, Asia si America de Sud, iar peste 90% din afacerile grupului sunt realizate pe pietele externe. In prezent, in cadrul Upetrom Group lucreaza aproximativ 3.000 de persoane, marea majoritate de nationalitate romana.

Citeste si:
Fifor, PSD: Dorim eliberarea lui Dragnea! Destine au fost distruse
Fifor, PSD: Dorim eliberarea...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Ana Birchall: Trebuie sa recuperam banii de la infractori!