Prima productie realizata de Disney Channel in Romania va fi difuzata de aceasta televiziune incepand din 25 octombrie, de la ora 10.30, potrivit unui comunicat remis de reprezentantii televiziunii. Noul show "I Love Violetta" va pregati lansarea sezonului al treilea al serialului "Violetta", care va avea premiera la Disney Channel pe 10 noiembrie, potrivit Mediafax.

Astfel, emisiunea "I Love Violetta" patrunde in lumea Violettei, permitand fanilor sa fie conectati cu cele mai recente intamplari, momente din spatele camerei, muzica, dans si sfaturi despre moda din cel de-al treilea sezon al serialului "Violetta". Invitati speciali, concursuri, mesaje de la actorii din "Violetta" si alte surprize ii asteapta pe fanii romani in noua emisiune. Emisiunea "I Love Violetta" este una saptamanala, dureaza 10 minute si este prezentata de trei fane ale serialului "Violetta" din Romania: Alexia Eram (14 ani), Andra Gogan (16 ani) si Adina Iliescu (16 ani), toate aflate la prima experienta a unui show TV. Alexia Eram, fiica vedetei de televiziune Andreea Esca si a omului de afaceri Alexandre Eram, practica dans sportiv de performanta de peste cinci ani si se pregateste pentru competitii de inot de peste sapte ani. Ei ii plac muzica, dansul, cinematografia si serialul "Violetta".

Adina Iliescu studiaza filologia, dar are ca pasiuni desenul si teatrul. Ar vrea sa devina actrita, la fel ca idolul sau, Martina Stroessel. Are o sora mai mica, Denisa, in varsta de 11 ani, care este la fel de pasionata ca ea de serialul Disney Channel. Andra Gogan a fost fermecata de Violetta de prima data cand a auzit promo-ul serialului, mai ales ca dansul, muzica si pasiunea sunt cuvinte cheie in viata ei. Si-a demonstrat talentul muzical cand a intrat in Cartea Recordurilor drept copilul care a sustinut cel mai lung concert live, de trei ore si jumatate. Canta la chitara si pian si ii place sa predea coregrafie copiilor. Cel de-al treilea sezon al serialului "Violetta", care va avea premiera la Disney Channel pe 10 noiembrie, ii prezinta din nou pe elevii de la Studio On Beat. Noul sezonul al serialului incepe cu turneul mondial victorios YouMix care se apropie de final in Europa, prin urmare elevii se intorc in Buenos Aires pentru a incheia ultimul an de scoala. Al treilea sezon cuprinde 80 de episoade, cu o durata de 45 de minute fiecare, si este insotit de o noua coloana sonora care cuprinde 16 melodii originale din mai multe genuri muzicale, inclusiv interpretari de grup sau solo realizate de multi-talentata distributie.

Serialul "Violetta" este o combinatie de muzica, dragoste, umor si suspans, care s-a dovedit a fi de mare succes la nivel international. Este primul serial original cu actiune live creat de Disney Channel America Latina si Disney Channels Europa, Orientul Mijlociu si Africa, in colaborare cu compania de productie Pol-Ka din Argentina. La nivel mondial, portofoliul de televiziuni aflate sub managementul Disney Channels Worldwide este disponibil in 164 tari/ teritorii, cu 79 fluxuri vizuale, in 34 limbi, adica 110 canale. Disney Channels Worldwide face parte din Disney/ ABC Television Group.

Sursa foto: Facebook/Andreea Esca