Televiziunea HBO va putea fi urmarita gratuit de abonatii operatorilor de cablu si DTH din Romania, in weekendul 23-25 ianuarie.

Timp de trei zile, HBO ii invita pe telespectatori sa urmareasca, fara abonament, filmele si serialele difuzate de aceasta televiziune. In mod obisnuit, televiziunea HBO poate fi receptionata de abonatii operatorilor de cablu si DTH (platforme digitale, n.r.) contra cost, relateaza Mediafax.

Promotia de vizionare a HBO fara abonament va incepe de vineri de la pranz si este dedicata tuturor abonatilor de cablu si DTH din Romania. Spre exemplu, acestia vor putea sa vizioneze, vineri, de la ora 19.50, filmul "Oferta irezistibila/ The Best Offer". Virgil Oldman (Geoffrey Rush) este un renumit expert in arta. Intr-o zi el primeste un telefon de la misterioasa Claire care ii cere sa evalueze niste opere de arta detinute de familia ei. Va fi inceputul unei relatii care ii va schimba viata pentru totdeauna.

Totodata, vineri si sambata noapte cinefilii sunt invitati sa urmareasca un maraton "Detectivii din Louisiana/ True Detective", unul dintre cele mai apreciate seriale HBO ale anului trecut, cu Matthew McConaughey si Woody Harrelson in rolurile principale. Serialul-drama se centreaza pe povestea a doi detectivi ale caror vieti se impletesc in timpul unei anchete de urmarire a unui ucigas, care incepe cu investigarea unei crime bizare din 1995 pana la redeschiderea cazului in 2012.

Programul HBO de sambata cuprinde titluri precum: "Regii verii/ The Kings of Summer", "Jocul se schimba/ Game Change" (cu Woody Harrelson, Julianne Moore, Ed Harris), "Blue Jasmine" (Charlie Tahan, Alec Baldwin, Cate Blanchett), si "Gigolo de ocazie/ Fading Gigolo" (John Turturro, Woody Allen, Vanessa Paradis, Liev Schreiber, Sharon Stone).

Totodata, de la 22.10, HBO difuzeaza "In afara legii/ Lawless" (cu Shia LaBeouf, Tom Hardy, Jason Clarke, Guy Pearce, Jessica Chastain). Aceasta este povestea adevarata a infamilor frati Bondurant: trei frati care fac contrabanda cu bauturi alcoolice si care isi incearca norocul la visul american in statul Virginia din perioada prohibitiei. Seara continua cu maratonul "Detectivii din Louisiana/ True Detective".

Pe de alta parte, duminica, dupa filmul de la ora 20.00, "Cursa exploziva/ Getaway", cu Ethan Hawke si Selena Gomez, telespectatorii HBO sunt invitati sa urmareasca un nou episod din cea mai ampla productie realizata de HBO Europe in Romania - "Umbre" -, o drama cu influente de comedie neagra care spune povestea lui Relu, un taximetrist care face bani ca recuperator pentru un mafiot local. Dupa ce omoara accidental un om, Relu vrea sa iasa din lumea interlopa, dar nu mai are cale de intoarcere.

Home Box Office (HBO), cea mai cunoscuta retea de televiziune premium din SUA, opereaza televiziuni premium pentru sistemele analogic, DTH si pentru platformele MMDS. HBO Europe - detinut de Home Box Office, Inc. difuzeaza in prezent programe de televiziune premium in: Ungaria, Republica Ceha, Slovacia, Polonia, Romania, Olanda, Bulgaria, Republica Moldova, Slovenia, Croatia, Serbia, Kosovo, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Hertegovina.

HBO s-a lansat in Europa Centrala in 1991. HBO Romania s-a lansat in 1997 ca prima televiziune pay-TV din Romania, cu subtitrare integrala in limba romana. In Romania, HBO ofera mai multe televiziuni cu continut premium, precum HBO, HBO Comedy, Cinemax, Cinemax 2.

Home Box Office Inc. este detinut de compania Time Warner.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri