Bogdan Prajisteanu, numit doar in urma cu cateva luni director comercial al Antena Group, a parasit compania. Motivul? Discrepanta de viziune.

“Antena Group anunta incetarea contractului de colaborare cu Bogdan Prajisteanu. Acesta a fost numit director comercial al companiei in urma cu cateva luni, in vederea stabilirii unei strategii de vanzari multimedia, avand in centru platforma vasta de comunicare din grup. Modelul propus de Bogdan Prajisteanu ar fi necesitat o perioada importanta de research, training si implementare, ceea ce intr-o piata tv alerta ar fi putut provoca ruperi de ritm”, au anuntat reprezentanti Antena Group.

Potrivit oficialilor Antena Group, avand in vedere discrepanta dintre viziunea sa de management, pe de o parte, si obiectivele si termenele asumate de catre companie, pe de alta parte, conducerea Antena Group si Bogdan Prajisteanu au hotarat, de comun acord, incheierea acestei colaborari. “Bogdan Prajisteanu este un om charismatic, cu experienta in publicitate, dar in televiziune exista reguli care nu pot fi ignorate. Ii multumim pentru schimbul de idei si ii uram succes in proiectele sale viitoare”, a declarat Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group.

Ce va face Bogdan Prajisteanu in continuare?

Bogdan Prajisteanu si-a inceput cariera in media si publicitate in 1994 la agentia Mediacom. El a condus timp de peste 6 ani, pana in toamna lui 2013 agentia MEC Romania. Fostul publicitar a declarat pentru paginademedia.ro ca pe viitor ar putea investi in comert online, dar ca momentat va lua o pauza. „Deocamdata, imi voi lua un scurt ragaz, ca sa reflectez la aceasta colaborare care s-a incheiat. Dupa aceea, as fi interesat sa ma concentrez pe zona de dezvoltare de site-uri de continut si de comert online”, a spus Prajisteanu. Cititi pe paginademedia un interviu cu Bogdan Prajisteanu pe tema plecarii din Antena Group.

Citeste si:
Industria de media si divertisment ajunge la 3 miliarde dolari
Industria de media si...

Sursa foto: Mediafax Foto


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Antena Group a cumparat cu 10 milioane de euro fostul sediu ICA