The Group lanseaza Prometheus, agentie specializata in Programmatic media. In prezent, „Prometheus este singura agentie care detine solutia completa de Programmatic”, pe de o parte prin tehnologie si instrumente proprii, pe de alta parte in baza primului contract semnat de Google cu o agentie din Romania pentru acces la platforma si instrumentele exclusive ale companiei Google.

“Lansarea unei agentii specializate in Programmatic presupune o investitie substantiala si suntem fericiti ca am putut sa o facem”, a declarat Zoltan Szigeti, presedinte The Group.

“Activitatea de Programmatic planning & buying, capabilitatea de marketing analytics, desi utilizate ca enunturi la scara mai larga, sunt pe deplin intelese si aplicate de foarte putini specialisti. Rezultatele lor vor reaseza eficient raporturile dintre branduri si consumatori pe internet, vor aduce vesti bune pentru site-urile “vii” si active, pentru publisheri, pentru bloggeri si proprietari de continut relevant, vor contribui la o eficienta sporita a investitiei brandurilor in comunicare. Clientii Media Investment vor beneficia in mod direct de expertiza oferita acum de Prometheus”, a declarat Dan Balotescu, managing partner Media Investment.

Agentia Prometheus, condusa de Cecilia Tanasoiu, are o echipa formata din sapte oameni, specializati in Programmatic media si marketing analytics. Prin intermediul companiei, brandurile pot cumpara o anume expunere a reclamei, pentru un anume consumator, la un anume moment, intr-un anume context. „Programmatic media reprezinta evolutia catre cybermarketing, respectiv activitatea care reuneste, din perspectiva brandurilor, cele trei notiuni vitale: marketing, economie, tehnologie”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri