Continutul a peste 17.000 de e-mailuri si 30.000 de documente confidentiale, care au fost furate de piratii cibernetici din reteaua de computere a studiourilor Sony Pictures la sfarsitul anului 2014, a fost publicat pe site-ul WikiLeaks saptamana trecuta, informeaza contactmusic.com.

Potrivit unei conversatii ce a fost purtata pe e-mail, Daniel Craig a primit un onorariu de 5 milioane de dolari din partea departamentului de produse electronice al grupului Sony pentru a folosi un telefon fabricat de aceasta companie intr-o scena in care interpreta rolul agentului 007 intr-unul dintre precedentele filme din seria "James Bond".

Intr-un e-mail adresat colegilor sai, inclusiv fostului CEO al Sony Pictures, Amy Pascal, directorul de marketing al grupului Sony, George Leon, a prezentat o serie de detalii despre planurile sale in vederea semnarii unui nou contract de sponsorizare cu divizia producatoare de telefoane mobile pentru "Spectre", urmatorul film din franciza "James Bond".

"Va prezint aici o actualizare rapida si o sugestie pentru cuantumul onorariului pe care ar trebui sa il cerem. Sony Mobile ne-a transmis prezentarea video a noului telefon Z4 Phones. Aceste telefoane sunt programate sa fie lansate in perioada mai-iunie 2015. Va trimit in atasament prezentarea video ca sa puteti sa o vedeti. Barbara (Barbara Broccoli, producatoarea seriei «James Bond», n.r.) are deja aceasta prezentare si se va intalni cu Sam (regizorul Sam Mendes) si cu Daniel (actorul Daniel Craig) in curand pentru a analiza designul telefonului, iar ei ne vor transmite propriile propuneri pentru acel design. In trecut, Sony Electronics Mobile i-a platit lui Daniel Craig un onorariu de 5 milioane de dolari", afirma George Leon in acel e-mail.

El a sugerat, de asemenea, ca Daniel Craig ar putea sa primeasca din nou aceeasi suma pentru a folosi un anumit model de telefon mobil in "Spectre", daca producatorii francizei "James Bond" nu vor decide ca onorariul sa fie platit lui Ben Whishaw, interpretul personajului Q, coordonatorul departamentului de dispozitive mobile din serviciile secrete britanice.

Citeste si:

Daniel Craig reia rolul agentului 007 in cel de-al 24-lea film din seria "James Bond", intitulat "Spectre", a carui lansare este programata pentru 6 noiembrie. Christoph Waltz, Léa Seydoux, Monica Bellucci, David Bautista si Andrew Scott fac, de asemenea, parte din distributia filmului. Acesta este al doilea film din seria "James Bond" pe care il regizeaza Sam Mendes.

Franciza "James Bond" este una dintre cele mai profitabile, iar cel mai recent film lansat din aceasta serie, "007: Skyfall/ Skyfall", a generat incasari de peste 1,1 miliarde de dolari pe plan mondial, mai mult decat oricare alt lungmetraj cu agentul 007.

James Bond, super-spionul din romanele lui Ian Fleming, a ajuns pentru prima data pe marele ecran in filmul "Dr. No", din anul 1962, cu ajutorul actorului Sean Connery, care a jucat rolul principal. Ceilalti actori care au interpretat acelasi rol de-a lungul anilor sunt Roger Moore, George Lazenby, Timothy Dalton, Pierce Brosnan si Daniel Craig.

Cele 23 de filme "James Bond" realizate pana in prezent au generat incasari de peste 4,1 miliarde de dolari in intreaga lume.

Sursa foto: 007.com