Omul de afaceri Mohammad Murad, unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din Romania, a primit, marti, aprobarea CNA pentru a lansa televiziunea de business Money News, la care va lucra o parte din echipa postului The Money Channel, care s-a inchis pe 25 aprilie, potrivit Mediafax.

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a analizat, in sedinta de marti, o solicitare a societatii M&M Channel SRL din Bucuresti de acordare a unor licente pentru difuzarea prin satelit si prin retele de comunicatii electronice a televiziunii Money News.

In urma analizarii proiectului, CNA a decis cu unanimitatea voturilor membrilor prezenti la sedinta de marti (Lorand Turos, Viorel Buda, Monica Gubernat, Laura Georgescu, Gabriel Tufeanu, Radu Herjeu, Dorina Rusu si Rasvan Popescu) sa acorde licentele pentru televiziunea Money News.

Asociatii societatii M&M Channel SRL sunt Triumf Construct SA (90%) si Mihaela-Anca Basarab (10%). Mihaela-Anca Basarab este si administrator al societatii M&M Channel SRL. Totodata, actionarii Triumf Construct SA sunt Mohammad Murad (99,987%) si Elena Paun (0,013%), potrivit informatiilor prezentate in sedinta de marti a CNA.

Citeste articolul integral pe Mediafax.

Citeste si:
Cu ce noutati vine PRO TV in grila de toamna
Cu ce noutati vine PRO TV in...

Sursa foto: TV/Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
CEO PRO TV: Focusul televiziunii, pe digital