O noua televiziune de business, Money News, se va lansa in Romania. CNA i-a acordat licente de emisie

Omul de afaceri Mohammad Murad, unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din Romania, a primit, marti, aprobarea CNA pentru a lansa televiziunea de business Money News, la care va lucra o parte din echipa postului The Money Channel, care s-a inchis pe 25 aprilie, potrivit Mediafax.

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a analizat, in sedinta de marti, o solicitare a societatii M&M Channel SRL din Bucuresti de acordare a unor licente pentru difuzarea prin satelit si prin retele de comunicatii electronice a televiziunii Money News.

In urma analizarii proiectului, CNA a decis cu unanimitatea voturilor membrilor prezenti la sedinta de marti (Lorand Turos, Viorel Buda, Monica Gubernat, Laura Georgescu, Gabriel Tufeanu, Radu Herjeu, Dorina Rusu si Rasvan Popescu) sa acorde licentele pentru televiziunea Money News.

Asociatii societatii M&M Channel SRL sunt Triumf Construct SA (90%) si Mihaela-Anca Basarab (10%). Mihaela-Anca Basarab este si administrator al societatii M&M Channel SRL. Totodata, actionarii Triumf Construct SA sunt Mohammad Murad (99,987%) si Elena Paun (0,013%), potrivit informatiilor prezentate in sedinta de marti a CNA.

Citeste articolul integral pe Mediafax.

Citeste si:
The Money Channel se inchide
The Money Channel se inchide....
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Sursa foto: TV/Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri