Managementul cantaretului Julio Iglesias Junior a postat, vineri, pe pagina de Facebook a tatalui artistului, Julio Iglesias, clarificari legate de afirmatia facuta de cantaret joi seara, la "Sinteza zilei" de la Antena 3, unde la finalul emisiunii a spus, la solicitarea moderatorului, "Jos Basescu”

Reprezentantii cantaretului Julio Iglesias Junior, care a joi seara a fost invitat la emisiunea "Sinteza zilei" de la Antena 3, au transmis, vineri, un comunicat de presa care, de altfel, a fost postat si pe pagina de Facebook a lui Julio Iglesias, explicand ca artistul nu cunoaste limba romana si a repetat cu buna-credinta ”Jos Basescu!”, atunci cand moderatorul i-a cerut acest lucru, potrivit Mediafax.

"In urma emisiunii «Sinteza zilei» (Antena 3) din 14 mai 2015, in care prezentatorul Mihai Gadea, in ultimele secunde ale emisiunii, l-a intrebat «inocent» pe Julio Iglesias Junior «Pot sa te invat ceva in limba romana?», dupa care l-a pus sa repete in romaneste, fara sa ii spuna ce inseamna acele cuvinte: «Antena 3 e aici. Jos Basescu!», managementul artistului precizeaza clar urmatoarele: Julio Iglesias Junior nu cunoaste limba romana, nu este familiarizat deloc cu numele romanesti si, cand a repetat dupa Mihai Gadea, cu buna-credinta, «Jos Basescu!», nu s-a gandit nicio clipa ca este vorba de un slogan politic", se arata in comunicatul transmis de reprezentantii artistului.

Potrivit acestora, fiind ultimele secunde ale emisiunii, Julio Iglesias Junior a crezut ca este vorba despre cateva cuvinte de ramas-bun, in limba romana, pe care prezentatorul il ruga sa le repete dupa el, pentru telespectatori. "Julio Iglesias Junior nu este la curent cu politica din Romania, nu cunoaste politicienii romani si, nestiind deloc limba romana, nici macar nu si-a dat seama ca propozitia «Jos Basescu!» includea numele unei persoane", mai spun reprezentantii artistului.

De asemenea, managemenntul artistului precizeaza ca Julio Iglesias Junior "a fost indus in eroare in mod voit de catre moderatorul emisiunii, Mihai Gadea, intr-un mod absolut regretabil si incalificabil". "Artistul nu si-ar premite niciodata sa vina la televiziune sa spuna, in cunostinta de cauza, «Jos politicianul X!» sau «Jos politicianul Y!». Julio Iglesias Junior a venit in Romania si a acceptat invitatia de a participa la emisiune pentru a vorbi exclusiv de concertele pe care le va oferi in Romania alaturi de tatal sau, Julio Iglesias", se mai arata in comunicatul citat.

Citeste si:
Basescu: Merkel si Marcon izoleaza estul UE de Vechea Europa
Traian Basescu: Angela Merkel...

Totodata, in comunicatul citat se precizeaza ca artistii nu doresc sa fie implicati in nicio chestiune de natura politica. "Este absolut regretabil gestul Antenei 3, de care ne delimitam total pe aceasta cale", se mai arata in comunicatul citat. Julio Iglesias Jr. va canta in deschiderea concertelor tatalui sau, Julio Iglesias, cei doi artisti urmand sa urce impreuna pe scena cu ocazia show-urilor programate pe 22 mai, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, si pe 2 iulie, la Sala Palatului din Bucuresti.

Sursa foto: JulioJrOfficial/ Facebook

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Ana Birchall: Trebuie sa recuperam banii de la infractori!