Agentia si-a propus sa creasca vizibilitatea brandului SERVE in mediul online si offline si sa dezvolte comunitatea amatorilor de vin de calitate.

Travel Communication Romania este o companie de relatii publice lansata in 2012 de catre consultantul in turism Razvan Pascu. Initial, compania a inceput cu clienti din nisa de turism, diversificandu-si ulterior clientii cu nise precum lifestyle, farmaceutica, logistica, banking, transporturi aeriene sau alte domenii. Portofoliul agentiei include companii precum Air France, KLM Romania, agentia Business Travel Turism, Pescariu Sports & SPA, Biroul de Turism al Austriei, Oficiul National de Turism al Germaniei (DZT), Eturia, SkyTeam, Atout France, Happy Tour, Banca Transilvania.

Pe de alta parte, SERVE a intrat pe piata din Romania in 1994 si a fost infiintata de catre contele Guy Tyrel de Poix. Dupa aproape 21 de ani de activitate, compania produce doua game de vin, Vinul Cavalerului si Terra Romana, precum si „grand vins”, cum ar fi Cuvee Charlotte, Cuvee Amaury, Cuvee Guy de POIX si Cuvee Alexandru. Productia totala de vinuri ajunge la 800.000 de sticle pe an, iar 40% din productie este exportata in Canada, SUA, Belgia si Germania.