El a adaugat ca este aproape de a atinge targetul de 700 de bilete vandute. Biletele la conferinta din 28 mai costa 860 de lei, respectiv 1.100 de lei.

In cadrul evenimentului vor discuta despre leadership si determinare, Robert O’Neill si Scott P. Moore, doua personalitati cu o cariera militara deosebita. Robert O’Neill a fost liderul Team Six, cea mai cunoscuta echipa de trupe speciale din lume si unul dintre cei mai decorati soldati din armata americana. El a afirmat anul trecut ca este cel care l-a impuscat pe Osama Bin Laden, intr-un interviu pentru The Washington Post. Pe de alta parte, Scott P. Moore este contra-amiral in retragere al fortelor speciale The Navy Seal si a raspuns pentru contraterorism in fata NSA.

Bogdan Enoiu: Indiferent ce faci, trebuie sa duci la indeplinire cu bine

“Este o conferinta unica in lume care poate translata si pe zona de business. Noi i-am auzit vorbind la conferintele TED si cred ca putem sa extragem ceva pentru business din experienta unor oameni care au fost in situatii limita. Ideea este ca trebuie sa indeplinesti cu bine, indiferent ce ai de facut. Si, indiferent de ceea ce conduci, ca ai sub conducere 10, 200 de oameni sau 1.000 sunt anumite lucruri pe care le poti invata de la acesti oameni, care au luat decizii in situatii de la viata si de moarte, care nu costa business, ii costa viata”, afirma Bogdan Enoiu.

El mai spune ca isi doreste sa invete de la aceasta conferinta cum sa ia decizii foarte repede.

“Vreau sa iau decizii in zecimi de secunde si sa le iau pe cele bune. Si nu ar strica ca alti oameni sa faca asta”, adauga Enoiu.

Robert O’Neill a detinut pozitii de comanda in peste 400 de misiuni de lupta. Bun cunoscator al mediului de afaceri, Robert O’Neill explica de ce pregatirea este mult mai importanta decat supra-planificarea sau micro-managementul si atentioneaza asupra faptului ca, in momente critice, nu exista timp pentru a planifica, ci numai pentru a actiona. Consecvent motto-ului sau - „Nu renunta niciodata!” - Robert O’Neill transpune abilitatile pe care le-a dobandit prin antrenamentul SEAL in recomandari despre evaluarea si managementul riscurilor, despre modalitatea prin care procesul de luare a deciziilor se poate separa de emotii, mai ales in situatii limita, precum si despre felul în care trebuie gestionata o echipa.

Scott P. Moore are o experienta de 30 de ani în domeniul militar si va detalia ingredientele esentiale ale leadership-ului, propune metode inedite de evaluare si testare si explica elementele care creaza echipa perfecta, capabila de performanta, indiferent de conditii.