„Odata cu tehnologia, gradul de predictibilitate creste, daca ai capacitatea de a observa ce se intampla. Acum avem foarte multe informatii despre ce se intampla cu oamenii si, analizand intelept aceste lucruri, putem sa ne dam seama ce va urma. De fapt, asta este tema la nivel global: sa intelegi ce se intampla in lume. Iar acest lucru este o tema si pentru Romania. Sa intelegi ce se intampla in strainatate, pentru te ajuta pe tine la nivel local, indiferent in ce zona esti, sa iti pui obiectivele in directia care trebuie”, afirma Felix Tataru.

El adauga ca, daca in timp ce in Romania se vorbeste despre integrarea digitalului in toate tipurile de comunicare, in tarile vestice se discuta concret despre integrarea mobilului.

„Acolo se vorbeste despre mobile, despre ce facem cu atatea date pe care le avem si cum investesc atat advertiserii cat si agentiile in instrumente care sa gestioneze o cantitate uriasa de date. Deci, avem noroc sa vedem ce se intampla acolo pentru ca daca suntem atenti, ne este mai usor. Este mai greu pentru cei care sunt in avangarda, pentru cei care sunt in vest, in special in Marea Britanie si in Statele Unite, pentru ca ei sunt mereu pionieri, ei descopera teritorii noi sau le creeaza”.

In 1996, Bill Gates, cofondator al Microsoft, facea celebra declaratie „continutul este rege”. In 2013, Jonathan Perelman, vicepresedintele agentiei de digital Buzzfeed, adauga: "Continutul este rege, dar regina este distributia si <<ea poarta pantalanii>>".

„Continutul nu este regele, este ceva despre care vorbim, relatia dintre oameni care se face pe baza continutului conteaza mult mai mult. Continutul este facut ca noi sa interactionam. Nu mai suntem in epoca in care comunicarea era unidirectionala, fara feedback, fara sa ascultam ceea ce celalalt vrea. Noi cu totii, aici in Romania trebuie vedem ceea ce se intampla in vest pentru ca viteza cu care se intampla lucruri acolo este mult mai mare decat se schimba lucrurile la noi. Daca nu reusim sa cream conversatie, degeaba luam banii cu care suntem platiti”, mai spune fondatorul GMP Group.