Televiziunea AXN Spin nu a fost introdusa si pe platforma de satelit Digi a RCS&RDS. Pana in momentul difuzarii acestei stiri, RCS&RDS si Sony Pictures Television (SPT) Networks, compania care detine AXN Spin, nu au facut un anunt oficial privind intrarea acestei televiziuni, incepand din 2 iunie, in grila de cablu digital a operatorului de cablu.

AXN Spin, o televiziune ale carei programe se adreseaza publicului tanar cu varste cuprinse intre 13 si 25 ani, s-a lansat in Romania in martie 2013. Pe de alta parte, in prezent in grilele RCS&RDS se afla si televiziunile AXN, AXN White, AXN Black si AXN HD.

SPT Networks este prezent pe piata a audiovizualului din Romania prin AXN (televiziune tematica de filme), AXN White (televiziune de filme si seriale - dedicata publicului preponderent feminin), AXN Black (televiziune de filme si seriale - dedicata publicului preponderent masculin), AXN Spin (televiziune dedicata tinerilor), AXN HD, AXN Player (player online) si AXN Now (serviciul video on-demand).

Sony Pictures Television (SPT), o companie a Sony Pictures Entertainment, este unul dintre furnizorii principali ai industriei de televiziune. Compania produce si distribuie programe pentru fiecare gen, peste tot in lume si pentru o multitudine de platforme. RCS&RDS este una dintre cele mai importante companii de pe piata serviciilor de televiziune prin cablu si satelit din Romania.