Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment, compania care s-a ocupat de organizarea concertului Robbie Williams din Bucuresti, cel mai mare eveniment muzical al anului, a refuzat sa achite Metrorex o taxa de 30.000 de lei pentru prelungirea cu o ora a transportului public in aceasta seara, ca urmare a evenimentului muzical la care sunt asteptati 60.000 de oameni.

Intr-un raspuns oficial primit de Metrorex la solicitarea wall-street.ro, compania D&D Concert Event, divizia de comunicare a companiei care asigura desfasurarea evenimentului artistic de la Bucuresti, a refuzat sa achite suma de 30.000 de lei pentru prelungirea transportului public de calatori cu metroul.

„Am solicitat Companiei D&D Concert Event comunicarea urgenta a acordului in vederea facturarii prelungirii programului dar nu am primit raspunsul solicitat. Prin urmare, Metrorex nu va prelungi programul de circulatie a trenurilor in aceasta seara”, se arata in raspunsul Metrorex.

Evenimentul ar urma sa inceapa de la ora 18:00, pe scena din Piata Constitutiei urmand sa urce artisti precum Delia sau Lemar.

Desi organizatorii estimeaza ca evenimentul artistic ar urma sa se incheie cel tarziu la ora 23:00, exista sansele ca artistul britanic sa urce pe scena mai tarziu, ceea ce ar insemna ca programul concertului sa fie dat peste cap.

Citeste si:
Sonisphere, un festival cu costuri de sapte cifre
Sonisphere, un festival cu...

Programul de functionare al Metrorex este zilnic intre orele 5:00 si 23:00. Conform datelor disponibile pe site-ul companiei, ultimele trenuri de metrou pleaca la ora 23:00 din statiile de capat ale liniilor de metrou, iar la statiile Piata Unirii 1 si Piata Unirii 2 se asteapta transferul calatorilor intre liniile de metrou M1, M2 si M3

Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment organizeaza, in premiera in Romania, concertul celui mai cunoscut si asteptat pop-star britanic, Robbie Williams, adaugand Bucurestiul pe lista destinatiilor turneului “Let Me Entertain You Tour”.

Let Me Entertain You Tour 2015 este cel de-al 11-lea turneu din cariera artistului si va debuta in luna martie a acestui an, cu un concert in Madrid, Spania. Va continua cu show-uri in premiera si nu numai, in mai multe tari din Europa si Asia.

Citeste si:
”Niciun semn” de contagiere în timpul unui concert-test în Barcelona
”Niciun semn” de contagiere...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri