Cristian Tudor Popescu (CTP), senior editor si unul dintre fondatorii Gandul, a anuntat ca va parasi publicatia printr-un mesaj publicat la finalul editorialului denumit "Cinema Dacia".

"Acesta este ultimul meu text din Gandul", a scris Popescu la sfarsitul editorialului.

CTP a fondat Gandul in 2005 alaturi de o echipa de jurnalisti printre care Lelia Munteanu, Mircea Dinescu, Adrian Ursu, si Bogdan Chirieac.

Demisia lui Cristian Tudor Popescu vine intr-un moment in care Mediafax Group, compania care editeaza publicatia, trece prin mari probleme juridice si financiare, aceasta fiind in insolventa. Pe de alta parte, Adrian Sarbu, proprietarul Mediafax Group, a fost recent eliberat din arest preventiv, dupa patru luni de inchisoare, in urma unor acuzatii de evaziune fiscala si spalare de bani.

Inainte de a fondat Gandul, Tudor Popescu a scris la cotidianul Adevarul, in perioada 1991-2005.

Citeste si:
Alina Manolache, partenera de emisiune a lui CTP, paraseste Digi24
Plecare la Digi24. Jurnalista...

De asemenea, CTP, un brand al presei romanesti, este foarte cunoscut pentru pasiunea sa pentru tenis, cinema si romane SF. Comentariile sale sunt adesea preluate de jurnalisti, in special in cazul evenimentelor politice importante, dar si a celor sportive ori cinematografice.

In ultima jumatate de an, Cristian Tudor Popescu a colaborat cu Digi 24, canalul de stiri al RCS&RDS, cel mai mare furnizor de servicii de televiziune si internet din Romania.

Sursa foto: Contul de Facebook al lui Cristian Tudor Popescu

Citeste si:
Compania de Autostrazi da 6 MILIOANE euro pentru un DESEN inutil
CNADNR da peste 6 mil. euro...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Pe prima pagină a New York Times, numele celor care au murit din cauza Covid-19
Setari Cookie-uri