Cinema City deschide un nou cinematograf in Constanta. Este primul din afara Bucurestiului cu tehnologie 4DX

Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din Romania, cu 178 de sali, a deschis o noua unitate in centrul comercial City Park Mall din Constanta.

Acestea este cel de-al 19-lea multiplex pe care Cinema City il deschide in Romania, cinematograful avand 10 sali (10 ecrane).

Pe de alta parte, cinematograful este al doilea Cinema City din Constanta si cel de-al doilea din Romania dotat cu o sala 4DX. Tehnologia 4DX permite activarea tuturor celor cinci simturi cu ajutorul scaunelor hi-tech mobile si a efectelor speciale sincronizate cu actiunea de pe ecran. In timpul vizionarii unui film 2D sau 3D, spectatorii vor simti vantul, ceata, fulgerele, baloanele de sapun, ploaia si mirosurile, in functie de ceea ce se intampla in film. Astfel, daca personajul din film este urmarit si spectorii vor experimenta aceeasi senzatie datorita scaunelor 4DX care se misca in toate directiile.

Cinema City a inregistrat o audienta de 5,7 milioane de spectatori in 2014, in crestere cu peste 12%, comparativ cu 2013. Reteaua are 19 cinematografe in Romania care totalizeaza 178 ecrane (Sali), printre care singurul T IMAX si primele doua sali 4DX din tara noastra.

Cinematografele sunt in orasele Iasi, Timisoara, Cluj, Bacau, Pitesti, Arad (Atrium Center si Galleria Mall), Baia Mare, Braila, Targu Mures, Constanta (City Park Mall si Maritimo Shopping Center), Ploiesti (Ploiesti Shopping City si Afi Palace Ploiesti), Targu Jiu si Bucuresti (Afi Palace Cotroceni, Sun Plaza Shopping Center si Megamall).

Citeste si:
Neocity: Cautam terenuri pentru rezidential in Bucuresti
Neocity, dupa vanzarea...
Citeste si:
Pasi de urmat in caz ca suspectezi ca ai coronavirus
Pasi de urmat in caz ca...

Afla mai multe despre cinematografeșe cu sali 4DX din articolul:

Cum arata cinematograful Cinema City 4DX din Mega Mall care te stropeste, te zdruncina si te face sa traiesti intensitatea filmului pe care il urmaresti


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri