Nat Geo People se pozitioneaza ca parte integranta a familiei Nat Geo, adresandu-se in principal unui segment de public feminin, ce completeaza profilul principal masculin al National Geographic Channel, Nat Geo Wild ramanand o sursa de documentare despre natura si viata animalelor salbatice in mediul lor natural.

“Suntem incantati sa adaugam in portofoliul nostru Nat Geo People din 1 septembrie 2015. Dupa experientele de succes avute in alte regiuni din Europa, Nat Geo People ajunge in Romania cu o abordare noua a continutului documentarelor, bazat pe experiente emotionante ale unor oameni obisnuiti” declara Carlos Ortega, SVP FOX International Channels pentru Europa Centrala si de Est. “Intamplarile prezentate de Nat Geo People sunt relatate de personaje reale, oameni captivanti din intreaga lume, ce transmit emotii puternice, dar, in egala masura, si stari amuzante, in care telespectorii se vor regasi”.

Nat Geo People face cunoscute povestile unor personaje captivante, capabile sa transporte telespectatorii in inima unor subculturi interesante de pe intreg globul sau in aventuri incredibile prin premiere ca “50 Ways To Kill Your Mammy” (50 de feluri sa-ti bagi mama in sperieti), “Ladyboys” si “Doctor Pol”.

Nat Geo People va transmite serialul “4 Babies a Second” (Patru bebelusi pe secunda) – o productie originala despre minunile nasterii. Documentarul prezinta punctul de vedere atat al familiilor, cat si al echipelor medicale ce asista la nasteri in patru tari variate, avand culturi diferite. Cum este celebrat momentul nasterii? Emotiile sunt aceleasi peste tot? Avem de-a face cu probleme similare in procesul nasterii in toate tarile? Diferentele sunt evidente in multe tari, insa toti oamenii impartasesc aceeasi grija si dragoste fata de copiii lor.