Ovidiu Marincea a fost numit consilier al directorului SRI

Jurnalistul Ovidiu Marincea este, incepand de luni, consilier al directorului SRI, Eduard Hellvig, si va coordona comunicarea publica a Serviciului.

Sursa citata mentioneaza ca jurnalistul are 36 de ani si o experienta de peste 10 ani in presa scrisa, online si televiziune.

"Ii urez bun venit domnului Marincea si consider ca prezenta lui in cadrul Serviciului Roman de Informatii va constitui un avantaj in procesul de transparentizare si de deschidere a institutiei catre cetateni. Este necesar ca SRI sa se consolideze si in ceea ce priveste procesul de comunicare, de aceea ma bucur ca ni s-a alaturat si sunt convins ca impreuna vom face pasi importanti in directia profesionalizarii comunicarii publice a Serviciului", a declarat directorul SRI.

"Ca jurnalist am militat pentru comunicarea si deschiderea tuturor institutiilor statului fata de public, de aceea apreciez ca adevarata provocare pentru orice profesionist este transparentizarea unui serviciu secret. Sunt onorat sa lucrez intr-una dintre cele mai respectate institutii ale statului roman", a afirmat, la randul sau, Ovidiu Marincea, citat in comunicat.

Citeste si:
Doi suspecți care ar avea legătură cu atentatul din Viena, reținuți...
Doi suspecți care ar avea...
Sursa foto: Mediafax Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri