Intelegerea cu sindicatele, conform contractului colectiv de munca, este ca vara se sta, nu se munceste a declarat Dragos Patraru, realizatorul Starea Natiei, emisiunea cu cea mai mare audienta la TVR, pentru Adevarul.

Patraru afirma in cadrul interviului ca si-a dorit sa inceapa noul sezon al emisiunii pe 3 sau 10 august, cu o luna mai devreme decat va incepe show-ul, insa i s-a zis ca nu se poate.

“Noi nu am vrut sa stam doua luni. Cum sa stai doua luni? Aici am avut o discutie in contradictoriu cu domnul Stelian Tanase (n. red. directorul general al TVR), am vrut sa incepem pe 3 august, pe 10 august. Nu am putut. Pentru ca atunci cand s-a negociat contractul colectiv de munca, s-a hotarat ca vara se sta doua luni. Deci, efectiv, se sta, oamenii stau. Cineva nu ii pune sa munceasca, intelegerea cu sindicatul este ca se sta. Tu intelegi ceva? Eu, daca ma duc la firma mea, firma cu trei angajati, si le zic ca stam doua luni, ei imi vor zice ca sunt nebun. O sa imi zici: Dar in astea doua luni putem sa mergem sa muncim in alta parte, sa culegem niste capsuni sa mai castigam niste bani”?, a mai spus realizatorul TV.

Starea Natiei va incepe pe 31 august si va fi difuzata de la ora 22.00, de luni pana joi.

Sursa foto: www.stareanatiei.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri